Service Packs voor AccountView

Voor elke AccountView-versie is een service pack. Service packs lossen veelvoorkomende problemen op en zijn ook nodig voor bijvoorbeeld het verzorgen van uw elektronische belastingaangifte via SBR. Het is derhalve verstandig om te zorgen dat u de laatste service packs installeert. Via de website van Visma kunt u deze downloaden.
 

Service packs voor de belastingaangifte
Verstuurt u als ondernemer zelf uw belastingaangiften via Standard Business Reporting (SBR) of bent u intermediair en verstuurt u aangiften voor cliënten? SBR is het aanleverkanaal voor alle elektronische aangiften en rapportages en ondersteunt onder meer de btw- en icp-aangifte, het deponeren van de jaarrekening bij de KvK en kredietrapportage naar de bank.
 
U kunt alleen gebruikmaken van SBR voor de OB- en icp-aangifte als u met een geschikte versie van AccountView werkt. Dit heeft te maken met de jaarlijkse vernieuwing van regelgeving door de Belastingdienst.
 
Visma ondersteunt de laatste drie versies (vanaf versie 9.6a) van AccountView voor de elektronische belastingaangifte middels  service packs. In AccountView kunt u via Help > Info uw versie controleren.