Account Software Premium Elvy Partner 2014

Account Software uitgeroepen tot Premium Elvy Partner 2014
Deze maand zijn wij door Nederpelt Software uitgeroepen tot Premium Partner vanwege onze zeer positieve bijdrage aan het succes van Elvy. Account Software wordt door Nederpelt als één van de meest vooruitstrevende partners betiteld. Vincent Buijs van Nederpelt Software: ‘Wij zijn uiterst trots dat jullie op basis van jullie inzet en toewijding  zijn verkozen tot Premium Partner van Elvy voor 2014.’

 

Over Elvy
Elvy digitaliseert inkomende facturenstromen. Doordat alle facturen in de centrale digitale administratie terug te vinden zijn, is de gehele factuurstroom binnen de organisatie snel inzichtelijk. Elvy levert daarnaast tijdswinst op omdat het inboeken van de facturen sneller en eenvoudiger is ten opzichte van handmatig inboeken. Daarnaast kan het intern fiatteren van facturen met Elvy worden gedigitaliseerd.

 

Integratie met AccountView
Account Software heeft inmiddels ruim 60 klanten die naar grote tevredenheid met Elvy werken en dagelijks rendement halen uit de software. Doordat Elvy naadloos integreert met AccountView en door onze jarenlange ervaring met beide pakketten, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om het maximale te halen uit beide.

 

Bent u nieuwsgierig wat Elvy voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Neemt ucontact met ons op of leest u meer.

 

Terug naar nieuwsoverzicht