Award ontvangen!

Twee awards voor 2014
In februari konden wij u al laten weten dat wij voor 2014 de ‘Elvy Partner van het Jaar’ award uitgereikt hebben gekregen door Nederpelt Software. Deze week kregen wij in Noorwegen nog een belangrijke award toegekend: voor de twaalfde keer op rij de Visma award ‘AccountView Expert Center van het jaar’.

 

Erkenning
Ondanks dat het winnen van awards voor ons geen doel op zich is, zijn wij natuurlijk heel trots op de toekenning van deze awards. Dat ons advies en onze assistentie leiden tot een positieve bijdrage aan de automatiseringsbehoefte en succesvolle bedrijfsvoering van onze klanten, motiveert ons al jarenlang om het verschil te blijven maken in de markt. Eén van onze gewaardeerde klanten zei recent over onze samenwerking:

 

“Enkele maanden geleden zijn wij van desktop hoster overgestapt naar Account Software Groep. Nooit  gedacht dat cloud ook zomaar heaven kan worden. In één woord is de dienstverlening te verwoorden als top. Ook op het gebied van Visma en Teleboekhouden worden wij bijna dagelijks blij verrast. Geen brandjes blussen maar problemen oplossen. Het kan echt.”
H.A. van den Bogaart, Accountant – Administratieconsultent, Slooten van den Boogaart Accountants & Adviseurs

 

Terug naar nieuwsoverzicht