Dubbel feest!

7 februari 2019
 
Onze bedrijfs-whatsappgroep ging helemaal los gisteravond. Tijdens de jaarlijkse Visma Partner Award-uitreiking in Amsterdam mochten we namelijk uit handen van Richard Scheper, Directeur smb van Visma Software een dubbele prijs in ontvangst nemen!

 
Zowel de Visma Partner van het Jaar Award als de Visma Accountancy Award 2018 zijn aan ons toegekend. Als team zijn we enorm trots op deze erkenning!
 
Richard Scheper zei gisteravond: ‘Account Software Groep mag zich maar liefst voor de zestiende keer de winnaar noemen van de titel Partner van het Jaar. Deze veelbekroonde partner blijft het jaar na jaar goed doen. Ook in 2018 zijn zij er weer in geslaagd om vele nieuwe klanten aan te sluiten en om hun grote groep tevreden klanten te helpen bij de verdere professionalisering van hun organisatie’.
 
Na deze mooie berichten zijn wij natuurlijk allemaal vandaag alweer enthousiast aan de slag om bij te dragen aan het succes van onze klanten binnen het mkb en de accountancybranche, zodat we ook van 2019 samen weer een zeer geslaagd jaar kunnen maken!