Elvy Partner van het jaar 2016

Nederpelt Software heeft ons wederom de ‘Elvy Partner van het Jaar’ award toegekend! Wij mochten deze mooie award al drie maal eerder in ontvangst nemen en zijn er trots op dat wij ook voor 2016 deze erkenning hebben mogen ontvangen.

 

Elvy partner awardCommercieel Manager Vincent Buijs van Nederpelt Software reikte de award op 2 maart 2017 uit aan Michel van Westing van Account Software.

 

Buijs gaf aan dat hij onder de indruk is van professionaliteit en passie waarmee Account Software haar Elvy klanten van advies en ondersteuning voorziet. Ook de samenwerking tussen beide organisaties wordt als zeer prettig ervaren. ‘Van verkoop en consultancy tot backoffice en support; iedereen bij Account Software doet er alles aan om Elvy klanten het beste te bieden’, aldus Buijs.

 

Elvy wordt door Account Software klanten gezien als een grote aanwinst op het gebied van efficiency en tijdwinst. Zowel het scannen en fiatteren, evenals het boeken gaat met Elvy in combinatie met AccountView razendsnel.

 

Het Account Software team ziet er naar uit om ook dit jaar weer veel nieuwe klanten kennis te mogen laten maken met deze slimme scan- en herkensoftware.