Geslaagde relatiedag

Geslaagde relatiedag
Op 25 november waren bijna 60 deelnemers te gast op onze relatiedag, exclusief georganiseerd voor accountants en administratiekantoren. Doel van de dag was om deze beroepsgroep een steuntje in de rug te geven op het gebied van verandermanagement.

 

Inspiratie
Onder het genot van een lunch aan boord van een rondvaartboot werden de gasten naar het Park Hotel gevaren, waar gastspreker Cris Zomerdijk een inspirerende presentatie gaf. Cris hield de groep een spiegel voor met betrekking tot het benutten van de eigen kwaliteiten en het overwinnen van barrières en daagde de groep uit tot het onderzoeken van het individueel onderscheidend vermogen.

 

Als tweede onderdeel van de dag werd de groep rondgeleid in het Rijksmuseum, waar meerdere pronkstukken uit de Gouden Eeuw op het programma stonden en het bewonderen van de Nachtwacht natuurlijk niet mocht ontbreken.

 

De reacties van de deelnemers waren zeer positief en wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag:

  • ‘Jullie hebben onze verwachtingen (als heel nieuwe klant van jullie) ruimschoots overtroffen en voelen ons meteen thuis bij jullie club. Deze dag heeft ons bevestigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt.’ 
    mr. R. van Slooten FB, Slooten van den Boogaart Accountants & Adviseurs
  • ‘Hartelijk dank voor de zeer interessante relatiedag. Inspiratie heb ik zeker opgedaan.’
    mr. Tessa Wijnen, Wijnen & Partners Administratieve Dienstverleners & Fiscaal Juristen
  • ‘Account Software heeft een perfecte dag georganiseerd; een combinatie van noodzakelijke kennis met prachtige kunst in een ontspannen sfeer die uitnodigde om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen. Ik heb ervan genoten!’
    De heer H.W.M. Schuurmans, Financieel Adviesburo H. Schuurmans

 

Terug naar nieuwsoverzicht