Zet uw AccountView licentie in de cloud vanaf € 35,65 per maand per gebruiker!
 

Indien u tijdens onze ‘HoHoHostingweken’ in december 2017 overgaat tot het hosten van uw AccountView licentie, rekenen wij geen opstartkosten. U krijgt van ons dus € 188,- cadeau! 
 

 
 
 
 
 
 
 

Wat onze klanten zeggen over de voordelen van hosting:

Dhr. Barten, Financieel dienstverlener Barten Heerhugowaard:
“Wij wilden graag ontzorgd worden, dus geen omkijken meer hebben naar versie-updates of kosten maken voor back-ups. Daarnaast hadden wij zelf geen server meer nodig als wij gingen hosten. De voordelen spraken voor zich! De beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid geven wij rapportcijfer 8, evenals de support van Account Software.”

 

Dhr. Nauta, Christelijk College Nassau-Veluwe:
“Een aantal jaar geleden hebben wij besloten om onze ICT-omgeving bij een externe partij onder te brengen. Tegelijkertijd zijn wij overgegaan tot het hosten van AccountView, onze boekhoudsoftware, in de hostingomgeving bij onze leverancier Account Software Groep. Het grote voordeel daarbij is de expertise van ASG en hun zorg voor het technisch applicatiebeheer (zoals het installeren van nieuwe versies bijvoorbeeld), waardoor wij daar geen omkijken meer naar hebben.”

 
Aanmelden voor hosting zonder opstartkosten
Wilt u ook online veilig en zorgeloos gebruik maken van AccountView, zonder opstartkosten? Vul dan direct onderstaand uw gegevens in:

Ik wil AccountView gaan hosten!

Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende Privacy policy van toepassing.