Met gepaste trots…

Op dinsdag 6 februari vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Visma Partner Awards. In de A’dam Tower mochten wij voor de vijftiende keer op rij de Partner van het Jaar Award in ontvangst nemen! Ook de Accountancy Award werd ons wederom toegekend voor onze verdiensten in deze branche en ons succes met Visma Advisor, de practicemanagementsoftware uit de Visma Accountancy Cloud suite.
 

Richard Scheper, Commercieel Directeur smb van Visma Software: ‘We zijn er trots op dat we met veel van onze partners al jarenlang samenwerken, met Account Software Groep zelfs al dertig jaar! Als je kijkt naar wat er allemaal veranderd is in die periode dan is het heel mooi om te zien hoe we samen door al die ontwikkelingen zijn gegaan. Account Software Groep blijft het jaar na jaar goed doen qua omzet en afzet en mag zich nu dus zelfs voor de vijftiende keer op rij Partner van het Jaar noemen! Sterke en innovatieve partners zijn ontzettend belangrijk voor ons, daardoor kunnen we onze klanten echt meerwaarde bieden. In de flexibiliteit om nieuwe ontwikkelingen direct te omarmen en de vertaalslag hiervan naar de markt te maken zit de grote kracht van onze partners’, aldus Scheper.
 

Michel van Westing en Roland Nap namen de awards dinsdag vol trots in ontvangst: ‘We hadden deze awards niet kunnen winnen zonder de inzet van alle collega’s!’
 

Als extra attentie voor het behaalde succes, verzorgde Visma Software een mooi spandoek dat inmiddels met trots op ons pand prijkt.