Over VKO
VKO Software & Support is gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve software  en IT-dienstverlening, met een specialisme op het gebied van orderverwerkingssoftware   voor ondermeer de vlakglas-branche.

 

VKO ontwikkelt zelf ‘GBER’,  dat tot stand is gekomen in nauwe samen­werking met glas­bedrijven. Het is het enige software­pakket dat helemaal is toegesneden op de dagelijkse praktijk binnen het glas­bedrijf. GBER maakt offertes, werkbonnen, meetbonnen, bestelbonnen en facturen aan. Hier kan een planning aan worden gekoppeld en een projectadministratie mee worden opgezet. Met behulp van innovatieve apps kunnen de monteurs en klanten de informatie van kantoor buiten bekijken en bewerken.

 

Koppeling met AccountView
In 2003 kwam VKO Software & Support via een klant in aanraking met AccountView. Men nam het initiatief om Account Software te benaderen om te informeren naar de integratiemogelijkheden. Al snel besloot VKO om een COM-koppeling in GBER te bouwen, die rechtstreeks met AccountView communiceert. Bij het maken van deze koppeling bood Account Software inhoudelijk ondersteuning. VKO was al snel erg enthousiast over de mogelijkheden van AccountView en is daardoor zelf ook AccountView gaan gebruiken voor haar eigen financiële administratie.

 

Door de COM-koppeling met AccountView kunnen klanten en leveranciers, evenals facturen en openstaande posten automatisch gesynchroniseerd worden.

 

Wilt u meer weten over VKO Software? Bezoekt u de website.

 

Terug naar overzicht