Transsmart-koppeling gereed

Transsmart-koppeling voor AccountView

Met de recent gelanceerde AccountPlus Transsmart-koppeling bieden wij onze logistieke klanten een geïntegreerde oplossing waarmee vervoerders vanuit AccountView kunnen worden aangestuurd.

 

Vlekkeloos logistiek en financieel proces
Een logistiek proces kan alleen vlekkeloos verlopen als alle schakels over dezelfde correcte real time informatie beschikken. Met de AccountPlus Transsmart-koppeling wordt dit proces geautomatiseerd zodat uw zendingsgegevens continu beheersbaar zijn vanuit één systeem. De koppeling met AccountView bestaat hiertoe uit de volgende onderdelen:

  • Informatie vanuit verkooporders of uitgifteopdrachten met te leveren goederen wordt omgezet naar opdrachten voor de juiste vervoerder
  • Labels voor alle vervoerders kunnen direct worden afgedrukt op één universele printer, volgens de specifieke eisen per vervoerder
  • Informatie tussen uzelf als leverancier, de vervoerder en de klant wordt efficiënt uitgewisseld
  • U kunt managementrapportages draaien die inzichtelijk maken hoe de prestaties per vervoerder zich verhouden

 

Het in gebruik nemen van de module is eenvoudig:

  • Downloaden van Transsmart stamgegevens naar AccountView
  • Vervoersmethoden in AccountView instellen voor het vervoersproces
  • Instellen van directe- of batchgewijze verwerking bij Transsmart

 

Hierna is het systeem al gereed voor gebruik! De AccountPlus Transsmart koppeling kan worden gebruikt vanaf de standaard versie van Transsmart.

 

Tracking & Tracing
Na het afdrukken van de pakbon staan de gegevens op de website en worden desgewenst ook de labels afgedrukt. U kunt met één printer labels printen voor alle vervoerders. Afhankelijk van de vervoerder zijn leveringen te traceren vanuit AccountView. Als u informatie bij de vervoerder wilt inzien, dan kan deze informatie rechtstreeks vanuit AccountView worden opgevraagd.

 

Meer informatie
Intussen maken verschillende klanten met succes gebruik van de koppeling. Wilt u weten of de Transsmart-oplossing u ook logistiek slagvaardiger kan maken? Neemt u gerust contact met ons op en wij nemen de mogelijkheden met u door.

 

Over Transsmart
Transsmart is software voor alle logistiek tussen magazijn, vervoerder en klant en koppelt en integreert met een ruime hoeveelheid andere softwarepakketten, webshops en meer dan 160 vervoerders. Dagelijks worden met ondersteuning van Transsmart vele tienduizenden zendingen geboekt en over de hele wereld verstuurd.

 

Terug naar nieuwsoverzicht