Visma.net weer stap verder

Visma.net is vernieuwd en uitgebreid. De verbeterde navigatie en menustructuur van de mei-release sluiten beter aan bij de bedrijfsprocessen en de werkwijze van gebruikers. Daarnaast is de interface op basis van intensief gebruikersonderzoek en feedback van leveranciers gemoderniseerd.

 

Enkele voordelen van de nieuwe release van Visma.net:

 

  • Verbeterd gebruiksgemak: een hypermoderne omgeving die sneller zakelijk inzicht biedt en tegelijkertijd vertrouwd aandoet. Via een enkele klik zijn de gewenste rapporten en analyses voorhanden.
  • Grotere flexibiliteit door extra overzichtelijke vensters en menustructuren die eenvoudig zelf kunnen worden toegespitst per individuele gebruiker.
  • Verbeterde zoekfunctie: het is nu mogelijk via eigen zoektermen zowel op functionaliteit en proces als benodigde gegevens te zoeken.

 

Visma’s Commercieel directeur mkb Richard Scheper: ‘De kracht van Visma.net zit hem in de combinatie van vergaande automatisering, brede flexibiliteit, rolgebaseerd en gestructureerd werken en de voordelen van cloud. In deze nieuwe versie gaan we daar weer een stap verder mee, vooral op het gebied van snelheid en gebruiksgemak. De interne zoekfunctie kan bijna de vergelijking met Google aan en de snelle toegang tot rapportages en analyses ondersteunen elke dag de business. We noemen het niet voor niets de slimste erp-cloudsoftware voor het mkb en mkb+!’
 
Meer weten? Ga naar onze visma.net pagina of neem contact op.