Windows XP stopt, maar wij helpen u verder!

Gebruikt u AccountView op een computer met Windows XP? Dan weet u waarschijnlijk dat Microsoft deze maand is gestopt met de technische ondersteuning en de automatische beveiligingsupdates van deze versie.
U kúnt  uw pc met XP blijven gebruiken, maar de kans op veiligheidsproblemen neemt toe.

 

Wat kunt u doen?
Natuurlijk kunt u dit risico accepteren en door blijven werken zonder aanpassingen te doen. U kunt er ook voor kiezen om uw pc te upgraden naar Windows 7 of 8. Oudere computers zijn echter zelden geschikt voor de laatste Windowsversies, waardoor het goedkoper kan zijn om een nieuwe computer inclusief Windows 8 aan te schaffen. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u op deze investering niet zit te wachten en bieden u daarom een alternatief aan.

 

Zet uw huidige licentie online!
Wij zijn gespecialiseerd in het hosten van AccountView software. Om te kunnen hosten hoeft u geen nieuwe software aan te schaffen. Wij beheren uw huidige licentie voor u zodat u deze op elke computer met internet kunt gebruiken. Ongeacht het besturingssysteem.

 

De belangrijkste voordelen van hosting:
• Uw software is voor u altijd en overal beschikbaar en wachtwoord-beveiligd
• U heeft geen zorgen over backups of virusscans
• De snelheid of leeftijd van uw computer is niet relevant

 

Wilt u meer weten?
Naast AccountView kunnen wij ook andere applicaties voor u hosten, waaronder Microsoft Office, Outlook en Exchange. Wilt u weten of onze hostingmogelijkheden bij u passen en wat de kosten zijn? Neemt u dan een kijkje op onze hostingpagina

 

Terug naar nieuwsoverzicht