Consultancy bij Account Software

Onze ervaren consultants verzorgen technische installaties en de inrichting van de software, geven gebruikersinstructie op locatie en advies over procesoptimalisering. In overleg met onze klanten wordt bepaald wat de wensen en mogelijkheden zijn.
 
Onze consultants beschikken over een gedegen financiële achtergrond en technische- en organisatorische kennis. Zij hebben jarenlange ervaring met het implementeren van Vismaproducten zoals Visma.net en AccountView en diverse scan- en herkenproducten. Naast het implementeren van standaardsoftware, zijn zij thuis in het inregelen van maatwerk en het tot stand brengen van koppelingen met andere softwarepakketten.
 
Dat onze klanten onze technische ondersteuning waarderen, blijkt uit de feedback die wij ontvangen, zoals van de heer Overzee van Ankofit Industries B.V.:
 
‘In Account Software hebben wij een partner gevonden die doet wat men belooft! Duidelijke voorstelling van zaken, perfecte begeleiding en implementatie en alle oplossingen bij 1 partij. Wij zijn mede dankzij Account Software en AccountView weer klaar voor de toekomst!’

 
Wilt u weten wat consultancy bij kan dragen voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op: