Onze diensten maken een belangrijk onderdeel uit van ons aanbod als software- en hardwareleverancier. Onze klanten kunnen ten eerste gebruik maken van onze eigen helpdesk. Ons ervaren en gespecialiseerde team staat dagelijks voor hen klaar. Daarnaast bieden wij onze klanten uitgebreide ondersteuning op het gebied van softwareconsultancy, hosting en gebruikerstrainingen.
 

Support

Als u een gebruikersvraag heeft of tegen een probleem aanloopt, wilt u snel en professioneel geholpen worden. Onze helpdesk helpt u snel, vakkundig en efficiënt. Wij hebben direct al uw gegevens bij de hand en indien nodig kunnen onze medewerkers uw scherm op afstand overnemen om zo snel uw issues op te sporen en te verhelpen.
 
Heeft u maatwerk door ons laten ontwikkelen? Wij hebben een kopie van uw versie achter de hand. Hierdoor kunnen wij uw situatie simuleren en snel tot de kern van uw vraag komen. Naast software support is onze helpdesk ook uw eerste aanspreekpunt bij vragen met betrekking tot onze hostingdiensten.
 

Incidentele support

Onze helpdesk is een betaalde dienst waarop u tijdens kantoortijden altijd kunt terugvallen voor alle software die wij aanbieden en voor hostingsupport. Voor het afnemen van incidenteel support, rekent u per supportcall af. U kunt er echter ook voor kiezen om een supportovereenkomst af te sluiten.

 

Supportovereenkomst

Op basis van de supportovereenkomst kunt u tijdens kantoortijden gebruik maken van onze telefonische helpdesk tegen een vast bedrag per maand. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, zonder onvoorziene kosten. Binnen de supportovereenkomst valt support voor AccountView, AccountPlus en Elvy. Maatwerk valt niet binnen de overeenkomst.
 
De voordelen van een supportcontract:
 
• U betaalt een vast bedrag per maand, ongeacht het aantal supportverzoeken dat u indient.
• Wij hanteren geen starttarief per supportverzoek.
• Wij verzorgen de technische updates van maximaal 1 dagdeel voor u.
 

Kosten supportovereenkomst

De kosten worden per maand afgerekend per automatische incasso. De tarieven zijn gebaseerd op basis van de AccountView licentietypes en zijn als volgt:
 
Solo: € 9,95 per maand
Team: € 40,00 per maand
Business: € 99,50 per maand
 

Heeft u supportvragen? Neem gerust contact met ons op via 0318-55 46 80 of via onderstaande knop:

 

 
 


 

Consultancy

Onze ervaren consultants verzorgen technische installaties en de inrichting van de software, geven gebruikersinstructie op locatie en advies over procesoptimalisering. Zij beschikken over een gedegen financiële achtergrond en technische- en organisatorische kennis. Naast het implementeren van standaardsoftware, zijn zij thuis in het inregelen van maatwerk en het tot stand brengen van koppelingen met andere softwarepakketten.
 
Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onze backoffice via 0318 – 554 680 of office@accountsoftware.nl.
 


Training

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten het meeste blijven halen uit hun software. Dat betekent dat wij ons dagelijks inzetten om hen te assisteren bij gebruikersvragen en het op peil houden van kennis. Klanten kunnen bij ons terecht voor vragen per telefoon, e-mail of via de chat, maar ook voor softwaretrainingen. Het aanbod bestaat uit klassikale- en online trainingen en cursussen, maar ook uit trainingen op maat. Onderstaand vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden:
 

AccountView cursussen

Visma geeft het hele jaar door AccountView cursussen over diverse onderwerpen, waarvoor elke gebruiker zich kan inschrijven. De cursussen worden klassikaal gegeven in Amsterdam. Bij elke cursus wordt duidelijk aangegeven wat het leerdoel en de inhoud is en wat u kunt verwachten nadat u aan de cursus heeft deelgenomen. Bekijk hier het AccountView cursusaanbod.
 

Visma Online Academy

Naast klassikale cursussen, biedt Visma gebruikers tevens toegang tot de Visma Online Academy. Dit is een gratis online leerplatform voor gebruikers van AccountView en andere Vismaproducten. U maakt eenmalig een account aan en kunt wanneer u wilt aan de slag met cursussen zoals ‘Optimaal boeken met AccountView’. Ga direct naar de Visma Online Academy.
 

Trainingsaanbod op maat

Wilt u liever een training op maat? U kunt bij ons terecht voor alle AccountView gebruikerstrainingen. Wij verzorgen (groeps)trainingen op elke gewenste locatie, maar ook bij ons op kantoor in Veenendaal of Amsterdam. Of het nu gaat om vragen over een training voor één persoon of een groep; neem gerust contact op via onderstaande knop om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor training voor uw organisatie.


Heeft vragen over onze trainingen? Neem gerust contact met ons op via 0318-55 46 80 of via onderstaande knop: