Ons dienstenaanbod

Onze diensten maken een belangrijk onderdeel uit van ons aanbod als software- en hardwareleverancier. Onze klanten kunnen ten eerste gebruik maken van onze eigen helpdesk. Ons ervaren en gespecialiseerde team staat dagelijks voor hen klaar. Daarnaast bieden wij onze klanten uitgebreide ondersteuning op het gebied van softwareconsultancy, hosting en gebruikerstrainingen.

 

Consultancy

Onze consultants begeleiden de ingebruikname van uw software en verzorgen de instructie zodat u snel aan de slag kunt. Ook geven zij advies en ondersteuning bij het uitbreiden van functionaliteit, of het uitvoeren van een update. Meer informatie over consultancy.

Training

Indien u een klassikale training wenst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen standaard trainingen verzorgen in ons hiervoor ingerichte cursuslokaal. Maar ook een cursus op maat bij u op locatie is mogelijk. Meer informatie over trainingen.

Telefonische helpdesk

Onze telefonische helpdesk is in veel gevallen het eerste aanspreekpunt bij vragen. Onze hoogopgeleide medewerkers helpen u snel en vakkundig. Hierbij maken wij veelvuldig gebruik van de mogelijkheid om uw systeem vanaf afstand ‘over te nemen’. Heeft u support nodig? Neemt u dan contact met onze helpdesk op.

Software hosting

Geen affiniteit met ICT? Of wilt u zich niet bezighouden met het beheer van servers en applicaties? In dat geval bieden wij u de mogelijkheid om uw software bij ons te hosten. Meer informatie over onze online diensten.