Algemene voorwaarden en verwerkersovereenkomst

Op alle overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, die beschikbaar zijn via deze link: algemene voorwaarden.
Onze verwerkersovereenkomst kunt u bekijken en/of op naam aanvragen.
 

Wie zijn wij?

Account Software B.V. automatiseert het MKB al sinds 1990. Wij bieden standaard- en maatwerksoftware en hebben een eigen CO2-neutraal datacenter, waardoor wij software in onze eigen cloud kunnen aanbieden bieden. Wij zijn expert op het gebied van de business software van Visma; AccountView en Visma.net. Daarnaast behoren de scan- en herkenoplossingen Elvy, Basecone en Trifact365 en cloudtelefonie tot ons aanbod.
 
Met specialisten op het gebied van accountancy en logistiek/handel is Account Software de grootste AccountView dealer van Nederland en door Visma Software 16 keer op rij benoemd tot dealer van het jaar. De Account Software Groep is AccountView Expert Center. Dit keurmerk staat garant voor de kwaliteit en kennis van onze organisatie op AccountView-gebied. Daarnaast hebben wij 4 maal de Elvy Partner van het Jaar Award toegekend gekregen.
 

Onze medewerkers

Vanuit onze kantoren in Veenendaal, Eindhoven, Schiphol-Rijk, De Goorn en Zwolle dragen onze deskundige medewerkers dagelijks bij aan de efficiency van klanten. Alle benodigde disciplines zijn aanwezig: van support en softwareontwikkeling tot netwerk-engineering en implementatieconsultancy.

Wij stellen ons graag aan je voor in ons bedrijfsfilmpje:

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

 

Waar staan wij voor?

Account Software onderscheidt zich door een doelgerichte aanpak. Van advies op automatiseringsgebied, tot het leveren van een complete oplossing: de wens van de klant is de basis. Daarbij gaat het niet alleen om gedegen software, maar ook om professionele diensten.