Algemene voorwaarden en verwerkersovereenkomst

Op alle overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, die beschikbaar zijn via deze link: algemene voorwaarden.
Onze verwerkersovereenkomst kunt u bekijken en/of op naam aanvragen.
 

Wie zijn wij?

Account Software B.V. automatiseert het MKB al meer dan 25 jaar. Wij bieden standaard- en maatwerksoftware, hebben een eigen datacenter voor softwarehosting en bieden cloudtelefonie. Wij zijn expert op het gebied van de business software van Visma; AccountView en Visma.net. Daarnaast behoren de scan- en herkenoplossingen Elvy, Basecone en Trifact365 tot ons aanbod.
 
Met specialisten op het gebied van accountancy en logistiek/handel is Account Software niet alleen Expert Center, maar ook de grootste AccountView dealer van Nederland. Niet voor niets zijn wij door Visma 15 keer op rij benoemd tot dealer van het jaar, een keurmerk dat garant staat voor de kwaliteit en kennis van onze organisatie op AccountView-gebied. Daarnaast hebben wij 3 maal (2014-2016) de Elvy Partner van het Jaar award toegekend gekregen.

 

Onze medewerkers

Vanuit onze kantoren in Veenendaal, Eindhoven, Schiphol-Rijk, De Goorn en Zwolle dragen onze deskundige medewerkers dagelijks bij aan de efficiency van klanten. Alle benodigde disciplines zijn aanwezig: van support en softwareontwikkeling tot netwerk-engineering en implementatieconsultancy.

Wij stellen ons graag aan u voor in ons bedrijfsfilmpje:

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

 

Waar staan wij voor?

Account Software onderscheidt zich door een doelgerichte aanpak. Van advies op automatiseringsgebied, tot het leveren van een complete oplossing: de wens van de klant is de basis. Daarbij gaat het niet alleen om gedegen software, maar ook om professionele diensten als hosting en cloudtelefonie.
 
Onze diensten op een rijtje:
 

  • Dealer van AccountView software en AccountView Expert Center
  • Dealer van Visma.net
  • Ontwikkelaar en leverancier van AccountPlus brachespecifieke modules
  • Aanbieder van eigen geavanceerde hostingfaciliteiten
  • Aanbieder van cloudtelefonie
  • Dealer van Elvy scan- en herkensoftware
  • Dealer van Basecone scan- en herkensoftware en digitaal dossier

 

Onze brochure

Voor het totaaloverzicht van onze dienstverlening, kunt u hier onze brochure downloaden.