Wij vinden het belangrijk dat onze klanten het meeste blijven halen uit hun software. Dat betekent dat wij ons dagelijks inzetten om hen te assisteren bij gebruikersvragen en het op peil houden van kennis. Klanten kunnen bij ons terecht voor vragen per telefoon, e-mail of via de chat, maar ook voor softwaretrainingen. Het aanbod bestaat uit klassikale- en online trainingen en cursussen, maar ook uit trainingen op maat. Onderstaand vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden:

AccountView cursussen

Visma geeft het hele jaar door AccountView cursussen over diverse onderwerpen, waarvoor elke gebruiker zich kan inschrijven. De cursussen worden klassikaal gegeven in Amsterdam. Bij elke cursus wordt duidelijk aangegeven wat het leerdoel en de inhoud is en wat u kunt verwachten nadat u aan de cursus heeft deelgenomen.
Bekijk hier het AccountView cursusaanbod.

Visma Online Academy

Naast klassikale cursussen, biedt Visma gebruikers tevens toegang tot de Visma Online Academy. Dit is een gratis online leerplatform voor gebruikers van AccountView en andere Vismaproducten. U maakt eenmalig een account aan en kunt wanneer u wilt aan de slag met cursussen zoals ‘Optimaal boeken met AccountView’.
Ga direct naar de Visma Online Academy.

Trainingsaanbod op maat

Wilt u liever een training op maat? U kunt bij ons terecht voor alle AccountView gebruikerstrainingen. Wij verzorgen (groeps)trainingen op elke gewenste locatie, maar ook bij ons op kantoor in Veenendaal.
 
Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld:
– Trainingen voor één of meerdere (nieuwe) gebruikers;
– ‘Opfristrainingen’ voor een afdeling of een specifieke groep gebruikers;
– Groepstrainingen om nieuwe medewerkers snel bekend te maken met de ins en outs van de door u gebruikte software;
– Trainingen om aanvullende functionaliteit in de praktijk toe te lichten.
 
De inhoud van de trainingen verzorgen wij altijd in samenspraak met u en op basis van uw eigen administratie en licentiesamenstelling.

 

Meer informatie

Of het nu gaat om vragen over een training voor één persoon of een groep; neem gerust contact op via onderstaande knop om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor training voor uw organisatie.