Geen opstartkosten – snel veilig thuiswerken met AccountViewBeste AccountView klant,
 
Wij realiseren ons dat veilig thuis kunnen werken op dit moment voor veel MKB’ers en ZZP’ers van groot belang is. Veel AccountView klanten maken al gebruik van hosting, waardoor zij veilig en zorgeloos overal via internet in hun eigen AccountView administratie kunnen blijven werken.
 
U bent AccountView klant via About Software. Als partner van About Software, willen wij ook u onze hostingdiensten aanbieden. Het beheer van uw licentie en de gebruikerssupport blijft, zoals u gewend bent, bij About Software. Wij bieden enkel onze hostingdiensten aan als extra faciliteit.
 
De kosten voor het hosten van AccountView bedragen €38,– per gebruiker per maand. Normaliter rekenen wij eenmalige opstartkosten voor het plaatsen van uw licentie in onze cloud. Gezien de huidige omstandigheden willen wij klanten die hun AccountView licentie in onze cloud willen laten zetten echter tegemoetkomen door geen opstartkosten van €199,– te rekenen.
 
Wilt u ook online veilig en zorgeloos gebruikmaken van AccountView, of de mogelijkheden bespreken? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 


   
   
   
   
   
   
   
  Het (mee)hosten van aanvullende software is tevens mogelijk. De minimale contractduur voor hosting is 1 jaar.