Stuur uw filmpje in!

Dit jaar vieren wij ons 25-jarig jubileum. Wij maken onze klanten graag deelgenoot van de feestelijkheden, onder andere door hen uit te nodigen voor onze relatiemiddag op 29 september. Want wij zijn blij met onze klanten!

 

Bent u klant en ook blij met ons? Stuur ons geen kaart, bloemen of andere aardigheden, maar laat het iedereen weten!

 

Laat in een kort filmpje zien waarom u kiest voor Account Software als uw softwareleverancier, upload dit filmpje op onze website en maak kans op één van ondergenoemde prijzen. Wij kiezen uit alle inzendingen drie winnaars, die wij bekend maken tijdens onze relatiemiddag op 29 september.

Wat kunt u winnen?

Wij zijn al 25 jaar een gezond en fit bedrijf en wij hopen dit nog lang te blijven. Als beloning voor de beste ingezonden filmpjes, geven wij letterlijk een stukje vitaliteit door.

 

De volgende prijzen worden beschikbaar gesteld door de producent van AccountView, Visma Software:

Hoofdprijs – 3 transportfietsen
Het beste filmpje wordt beloond met 3 prachtige witte transportfietsen!

2e Prijs – lidmaatschap sportschool

 

De organisatie die de tweede prijs wint, krijgt 3 lidmaatschapspasjes van een sportschool in de buurt om één jaar lang gratis te kunnen sporten.

 

3e Prijs – een jaar lang fruit

 

De organisatie die de derde prijs wint, krijgt één jaar lang wekelijks gratis een fruitbox bezorgd.

Hoe doet u mee?

 

Maak een filmpje van 20 tot 60 seconden waarin u vertelt waarom u klant bij óns bent. U bepaalt natuurlijk zelf wat u uitdraagt, wij vragen u echter om minimaal te vertellen: wie u zelf bent/welke organisatie u vertegenwoordigt en welke diensten/software u van Account Software afneemt.

Upload hier uiterlijk vrijdag 25 september 2015 uw filmpje.

 

Bekendmaking winnaars
De bekendmaking van de winnaars is tijdens onze relatiemiddag op 29 september. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Neemt u dan contact op met Janneke Corver via corver@accountsoftware.nl of 0318 554 680.

 

Vragen?
Het reglement en de voorwaarden voor deelname kunt u hier nalezen. Heeft u verder nog vragen over deze actie? Neem dan gerust contact met ons op.