Extra noodstroomvoorziening geplaatst

Wegens uitbreiding van onze hostingfaciliteit, ontstond de behoefte aan het verzwaren en uitbreiden van onze bestaande noodstroomvoorziening. Vanochtend hebben wij onze aanvullende noodstroomvoorziening geleverd gekregen, hetgeen betekent dat wij nog beter uitgerust zijn bij eventuele stroomstoringen en een optimale garantie van de beschikbaarheid van onze hostingsdiensten kunnen blijven geven.

Accountancy Award 2017 kers op de taart

Uit handen van Richard Scheper, Visma’s Commercieel Directeur smb, ontvingen wij een dubbele trofee. Naast onze 15e Partner van het Jaar Award, kregen wij ook de Visma Accountancy Award uitgereikt. Maar wat betekent deze Accountancy Award eigenlijk?

 
Michel van Westing, algemeen directeur: ‘de Accountancy Award is voor ons de kers op de taart. Vanaf de start van Account Software in 1990 hebben wij bijzondere aandacht voor accountantskantoren. Door onze jarenlange betrokkenheid bij deze branche begrijpen wij als geen ander wat accountantskantoren beweegt. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van accountants en eerlijk advies te geven op basis van onze gedegen technische kennis, is menig warm samenwerkingsverband ontstaan. We weten welke uitdagingen kantoren tegenkomen en hoe gedegen automatisering bij kan dragen aan procesverbetering en efficiency die specifiek is voor de bedrijfsvoering van deze organisaties. Zo bouwen wij al jaren mee aan kantoorautomatisering die toekomstgericht is, op een tempo dat bij elk specifiek kantoor past.’
 

Het is echter niet de eerste keer dat Account Software de Accountancy Award in ontvangst mag nemen. Deze keer was de toekenning van de award echter direct verbonden aan het succes dat Account Software in 2017 had met Visma’s Advisor en eAccounting, de software die helemaal in de cloud draait.
 

Van Westing: ‘Wij nemen kantoren graag mee in relevante technologische ontwikkelingen waar zij hun voordeel mee kunnen doen. Bij accountants- en administratiekantoren is de manier waarop wordt samengewerkt met klanten altijd een belangrijke factor. Klanten willen steeds meer zelf kunnen doen en vragen steeds meer inzicht. Met de cloudsoftware van Visma kunnen wij accountants een prachtig online platform bieden waarmee zij hun dienstverlening aan klanten zelf kunnen inrichten. De accountant kan klanten bepaalde zaken zelf laten doen, fiattering verzorgen en heel eenvoudig online rapportages delen. Wij hebben deze cloudsoftware dan ook omarmd als gedegen accountancytool voor de toekomst en zijn blij met erkenning hiervoor vanuit Visma in de vorm van de Accountancy Award.’

Met gepaste trots…

Op dinsdag 6 februari vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Visma Partner Awards. In de A’dam Tower mochten wij voor de vijftiende keer op rij de Partner van het Jaar Award in ontvangst nemen! Ook de Accountancy Award werd ons wederom toegekend voor onze verdiensten in deze branche en ons succes met Visma Advisor, de practicemanagementsoftware uit de Visma Accountancy Cloud suite.
 

Richard Scheper, Commercieel Directeur smb van Visma Software: ‘We zijn er trots op dat we met veel van onze partners al jarenlang samenwerken, met Account Software Groep zelfs al dertig jaar! Als je kijkt naar wat er allemaal veranderd is in die periode dan is het heel mooi om te zien hoe we samen door al die ontwikkelingen zijn gegaan. Account Software Groep blijft het jaar na jaar goed doen qua omzet en afzet en mag zich nu dus zelfs voor de vijftiende keer op rij Partner van het Jaar noemen! Sterke en innovatieve partners zijn ontzettend belangrijk voor ons, daardoor kunnen we onze klanten echt meerwaarde bieden. In de flexibiliteit om nieuwe ontwikkelingen direct te omarmen en de vertaalslag hiervan naar de markt te maken zit de grote kracht van onze partners’, aldus Scheper.
 

Michel van Westing en Roland Nap namen de awards dinsdag vol trots in ontvangst: ‘We hadden deze awards niet kunnen winnen zonder de inzet van alle collega’s!’
 

Als extra attentie voor het behaalde succes, verzorgde Visma Software een mooi spandoek dat inmiddels met trots op ons pand prijkt.

Service Packs voor AccountView

Voor elke AccountView-versie is een service pack. Service packs lossen veelvoorkomende problemen op en zijn ook nodig voor bijvoorbeeld het verzorgen van uw elektronische belastingaangifte via SBR. Het is derhalve verstandig om te zorgen dat u de laatste service packs installeert. Via de website van Visma kunt u deze downloaden.
 

Service packs voor de belastingaangifte
Verstuurt u als ondernemer zelf uw belastingaangiften via Standard Business Reporting (SBR) of bent u intermediair en verstuurt u aangiften voor cliënten? SBR is het aanleverkanaal voor alle elektronische aangiften en rapportages en ondersteunt onder meer de btw- en icp-aangifte, het deponeren van de jaarrekening bij de KvK en kredietrapportage naar de bank.
 
U kunt alleen gebruikmaken van SBR voor de OB- en icp-aangifte als u met een geschikte versie van AccountView werkt. Dit heeft te maken met de jaarlijkse vernieuwing van regelgeving door de Belastingdienst.
 
Visma ondersteunt de laatste drie versies (vanaf versie 9.6a) van AccountView voor de elektronische belastingaangifte middels  service packs. In AccountView kunt u via Help > Info uw versie controleren.

Fijne jaarwisseling!

Zit u thuis al aan de oliebollen of, zoals wij, met collega’s die nog hun laatste steentje bijdragen voor 2017? Waar u ook bent – wij wensen u een hele fijne jaarwisseling!

 

Directie en collega’s Account Software Groep

Outdoor cooking – green cooking!

In het kader van ons jaarlijks kerstuitje hebben wij gisteravond op sfeervolle wijzen samen buiten gekookt met Exodus Events.  Collega’s en hun partners maakten op authentiek houtvuur een driegangenmenu in de sneeuw! Zonder elektrische hulpmiddelen en met de nodige hilariteit en creativiteit werd een verrassend smakelijke maaltijd bereid. Jaap, Robert en Christiaan – bedankt voor de leuke avond!