Cloudtelefonie maakt uw mobiele werkplek compleet

Misschien zijn uw medewerkers al helemaal gewend aan werken in de cloud en heeft u overal via internet de beschikking over uw administratie. Maar belt u ook al via de cloud?
 
Zakelijk bellen via internet is een mooie aanvulling op mobiel werken. Want natuurlijk kunt u uw mobiele telefoon gebruiken voor uw zakelijk telefoonverkeer als u onderweg of op een andere locatie aan het werk bent. Maar kunt u dan ook eenvoudig doorverbinden naar een collega, zien of hij of zij beschikbaar is, of uw gesprekken terugluisteren?
 
Om onze klanten de mogelijkheid te bieden om compleet mobiel te werken, bieden wij sinds enige tijd cloudtelefonie van 3CX en Swyx aan in samenwerking met OZMO Cloud Communications.
 
Lees er hier meer over, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Denk op tijd aan uw jaarafsluiting

Het laatste kwartaal van dit jaar is weer ingegaan. Zoals altijd beginnen wij ook dit jaar weer tijdig met de planning voor de eindejaarsverwerking. Onze planning begint al aardig vol te lopen en derhalve deze oproep:
 
Heeft u assistentie nodig voor uw jaarafsluiting? Maak dan snel een afspraak voor één van onze consultants via onze back-office. Dat kan via 0318-554680 of via e-mail.

Klantenmiddag druk bezocht

Gisteren mochten wij een volle zaal AccountView gebruikers verwelkomen in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum! Een grote groep belangstellenden nam deel aan onze klantenmiddag, die wij samen met Visma Software organiseerden.

Naast het laatste nieuws over de mogelijkheden van versie 9.8 door Visma consultant Jorden van der Wateren, werd door Visma Partner Manager Hildo Blom verteld over koppelingsmogelijkheden met uitbreidingen van Visma en diverse apps, zoals AutoInvoice en de contact app. Tot slot lichtte Account Manager Ramon Muste van Account Software toe wat mogelijk is met de AccountPlus mobile app en de inzetbaarheid van het versturen van facturen met een Ideal-link.
 
Als afsluiting werden de gasten rondgeleid in de catacomben van het gebouw, waar het complete archief van de publieke omroep bewaard wordt.
 
Wij danken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en bijdrage aan deze geslaagde middag!

AccountView Klantendag op 2 oktober!

Visma en Account Software organiseren op dinsdag 2 oktober een klantenmiddag voor AccountView-gebruikers. Op de bijzondere locatie van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum hebben wij van 13:00 uur tot 17:00 uur een gevarieerd programma met aansluitend een hapje en een drankje.
 
Het bijwonen van deze klantenmiddag is kosteloos en alleen voor klanten van Account Software.
 
Wat kunt u verwachten?

 • Visma licht de nieuwe mogelijkheden en verbeteringen van AccountView 9.8 toe, evenals de laatste mogelijkheden van bijvoorbeeld elektronisch factureren met AutoInvoice, btw aangiften doen met AutoReport en online facturen goedkeuren met Approval.
 • Wij laten u de verschillende mobiele apps zien die koppelen met AccountView, waaronder onze APW mobile app.
 • U krijgt een rondleiding in Beeld en Geluid met een uniek kijkje in de archieven van tv- en radioland.
 •  
  Bent u klant van Account Software? Dan heeft u ongetwijfeld een uitnodiging per e-mail ontvangen. Heeft u de e-mail gemist maar wilt u er graag bij zijn? Schrijf u dan snel in!


  Veenendaal: Plaats voor nieuwe energie

  Energiemanager Laurens Wiersma is namens de gemeente Veenendaal aanspreekpunt voor bedrijven die hun energieverbruik substantieel willen verlagen. Michel van Westing deed onlangs een beroep op zijn expertise. Als organisatie is Account Software namelijk al langer bezig om de bedrijfsvoering zo energieneutraal mogelijk te maken. Maar het kan altijd beter.

   
  Michel van Westing: “Dertig procent van ons wagenpark bestaat uit stekkerhybride auto’s, vandaar de laadpalen op ons parkeerterrein. De energie voor de elektrische auto’s komt van onze ruim 200 zonnepanelen op het dak. De energie die wij verder nodig hebben binnen het bedrijf komt ook van de zonnepanelen. Ik wilde graag tips van Laurens om nog meer meters te kunnen maken. Want als ondernemer zie je natuurlijk niet alles helder meer binnen je eigen bedrijf; zo’n energiescan is dan ideaal om een blinde vlek uit te lichten. “.

   
  Het hele artikel leest u hier.

  Verzend nu een iDEAL link met uw factuur

  Het gebruik van iDEAL verspreidt zich steeds meer buiten e-commerce toepassingen en niet alleen bij consumenten, maar ook voor zakelijke transacties. Met AccountPlus Mollie kunt u nu ook direct vanuit AccountView facturen per e-mail aan klanten versturen met daarin een iDEAL-link. Lees hierover meer op onze AccountPlus Mollie-pagina.