Overname Account Software Groep door Visma

Visma heeft op 13 juni de Account Software Groep (ASG) overgenomen. ASG is het grootste Visma Expert Center en al dertig jaar partner van Visma, voorheen AccountView.
 
Michel van Westing, directeur van ASG: ‘Door deze overname zetten wij onze toekomstvisie krachtig neer en kunnen wij onze klanten nog beter bedienen. Wij dragen met ons ervaren team graag bij aan het nog succesvoller maken van Visma in Nederland.’
 
Richard Scheper, directeur van Visma Software BV: ‘Door de jarenlange ervaring met de Vismaproducten heeft het team van ASG enorm veel kennis opgedaan. Niet alleen op het gebied van onze producten, maar ook als het gaat om de uitdagingen waarmee mkb Nederland te maken krijgt. De overname betekent dat we de kracht en de expertise van onze medewerkers in Amsterdam kunnen bundelen met die van ASG. Dat komt de service aan onze klanten ten goede.‘
 
Account Software behoudt zijn bedrijfsnaam en zal de werkzaamheden met het bestaande team vanuit de huidige locaties voortzetten.

10.000 klanten!

Tienduizend zijn het er inmiddels – klanten die gebruikmaken van Visma eAccounting. Dat is het vieren meer dan waard en dat deden we dan ook, gisteravond in Amsterdam op het hoofdkantoor van Visma. Een mooie en gezellige gelegenheid om elkaar als collega’s wat beter te leren kennen nu we samen één team zijn.

Feest voor onze jubilarissen!

Wij blijken creatief talent in overvloed te hebben! Eerder deze week vierden wijk op verrassend creatieve wijze een feestje voor onze jubilarissen Roland en Michel bij Bezoekerscentrum de Grebbelinie / De Grebbelounge in samenwerking met Pieter en Suzanne.

 

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Hoezo (cl)oud?

Roland werd vanochtend verrast door bovenstaand spandoek dat op ons pand prijkt en dat gisteravond werd opgehangen door een nietsvermoedende Michel…. Roland is namelijk niet de enige die dit jaar 50 wordt 🙂
 
Roland, van harte gefeliciteerd namens alle collega’s!
 

Postcode API wordt betaalde dienst

De gratis Postcode API wordt een betaalde service. Afgelopen week zijn klanten die momenteel gebruikmaken van deze API in combinatie met ons AccountPlus Verkoop Informatie Systeem hierover geïnformeerd door Postcode API zelf. 
 
Vanaf 16 september is het mogelijk om te upgraden naar één van de betaalde pakketten, zodat u de Postcode API kunt blijven gebruiken. Dit kan al vanaf € 28,50 per jaar. 
 
Op de website van Postcode API vindt u de verschillende mogelijkheden en prijzen. Nadat u een pakket hebt gekozen, kunt u verder werken zoals u gewend bent.
 
Heeft u vragen?
 

Referentie: Heijmans Uitzendorganisatie B.V.

Heijmans Uitzendorganisatie B.V. koos in 2016 voor AccountView om meerdere administratieve processen te kunnen optimaliseren. Mevrouw Heijmans: ‘Verdere digitalisering was destijds een must.’ Met AccountView Team is niet alleen het facturatieproces gestroomlijnd, maar worden ook rollen binnen de administratie verdeeld zodat bepaalde functionaliteit afgeschermd is voor specifieke gebruikers.
 
De proactieve organisatie hoopt zich de komende tijd bezig te kunnen gaan houden met verdere procesoptimalisatie om nog meer tijdwinst te kunnen behalen. Over Account Software zegt mevrouw: ‘Contact met onze dealer Account Software is regelmatig en altijd prettig en we zouden AccountView aanbevelen aan andere ondernemers, omdat het gewoonweg gebruiksvriendelijk is en veel inzicht biedt.’
 
Over Heijmans
Heijmans Uitzendorganisatie B.V. bemiddelt sinds 1990 op de arbeidsmarkt voor arbeidskrachten en ZZP’ers. Zusteronderneming Heijmans Dienstverlening B.V. verzorgt diverse activiteiten, van ecologisch verantwoorde (groen)beheerprojecten tot opleidingen voor bijvoorbeeld onkruidbestrijding en veilig werken langs de weg. www.heijmansuitzendorganisatie.nl