Overname Account Software Groep door Visma

Visma heeft op 13 juni de Account Software Groep (ASG) overgenomen. ASG is het grootste Visma Expert Center en al dertig jaar partner van Visma, voorheen AccountView.
 
Michel van Westing, directeur van ASG: ‘Door deze overname zetten wij onze toekomstvisie krachtig neer en kunnen wij onze klanten nog beter bedienen. Wij dragen met ons ervaren team graag bij aan het nog succesvoller maken van Visma in Nederland.’
 
Richard Scheper, directeur van Visma Software BV: ‘Door de jarenlange ervaring met de Vismaproducten heeft het team van ASG enorm veel kennis opgedaan. Niet alleen op het gebied van onze producten, maar ook als het gaat om de uitdagingen waarmee mkb Nederland te maken krijgt. De overname betekent dat we de kracht en de expertise van onze medewerkers in Amsterdam kunnen bundelen met die van ASG. Dat komt de service aan onze klanten ten goede.‘
 
Account Software behoudt zijn bedrijfsnaam en zal de werkzaamheden met het bestaande team vanuit de huidige locaties voortzetten.

AccountView Magazine juni 2020

Lees in het nieuwe Visma AccountView Magazine alles over de nieuwe AccountView-versie die dit najaar verschijnt, dit keer met een aangepaste user interface! Ontdek waarom juist nu een goed moment is om te starten met e-facturatie, beheer voortaan uw zakelijke uitgaven met de Spend Cloud en lees hoe creatief andere ondernemers omgaan met de coronacrisis.
 
Natuurlijk geven we ook weer veel handige tips en bieden we verschillende soorten cursussen waarmee u nog meer uit uw software kunt halen.

Oproep! Update de Communication Service

Maakt u gebruik van AccountView in combinatie met AccountView.net, bijvoorbeeld voor een koppeling met een branchepakket, inkomende factuurverwerking of de Contact App? Dan is de verbeterde beveiliging die Visma op 1 juli 2020 gaat doorvoeren op deze service voor u van belang.
 
U dient namelijk vóór 1 juli uw AccountView Communication Service (ACS) te updaten naar de nieuwste versie, om te voorkomen dat u straks geen gebruik meer kunt maken van uw AccountView.net omgeving.
 
U kunt deze update zelf uitvoeren. Het te downloaden bestand voor de Communication Service vindt u hier.

 
Hulp bij het updaten
Heeft u hierbij echter hulp nodig? Laat het ons tijdig weten. Voor onze klanten kunnen wij voor een vaste prijs van €45,- deze update van de ACS verzorgen.
 
Eén van onze consultants maakt daartoe een afspraak met u om uw Communication Service op afstand te updaten. Wilt u hiervan gebruikmaken, neem dan contact op met onze afdeling planning via 0318-554680 of stuur ons een e-mail waarna wij contact met u opnemen om de update in te plannen.

Openingstijden Pasen

Goede vrijdag, 10 april zijn wij gewoon geopend volgens onze normale openingstijden. Maandag 13 april, tweede Paasdag, zijn wij gesloten.
 
Wij wensen iedereen gezonde Paasdagen toe.

Live & online: AccountView cursussen!

In verband met het coronavirus worden alle AccountView cursussen, waaronder ‘Werken met AccountView’, ‘Debiteurenbeheer’ en ‘Controleren en Rapporteren’ momenteel live en online gegeven.
 
Ga voor de agenda en direct inschrijven naar deze cursuspagina. Zodra mogelijk vinden de cursussen weer plaats op ons Vismakantoor in Amsterdam en tevens bij ons in Veenendaal.

Veilig thuiswerken met AccountView

Geen opstartkosten: snel veilig thuiswerken met AccountView


Wij realiseren ons dat veilig thuis kunnen werken voor MKB’ers en ZZP’ers op dit moment van groot belang is. Veel AccountView klanten maken al gebruik van onze hostingdiensten, waardoor zij veilig en zorgeloos overal via internet in hun eigen AccountView administratie kunnen blijven werken.
 
Hosting is een aanvullende dienst naast uw AccountView software. De kosten voor het hosten van AccountView bedragen €38,– per gebruiker per maand. Wij rekenen aanvullend €199,- eenmalige opstartkosten voor het plaatsen van uw licentie in onze cloud.
 
Wilt u gebruik maken van onze hostingdiensten, vul dan onderstaand uw gegevens in zodat wij u zo snel mogelijk verder kunnen helpen:
 

Neem contact met mij op over hosting van AccountView:


Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende Privacy policy van toepassing.


Wij staan voor u klaar!

15 maart 2020
Account Software volgt de richtlijnen van het RIVM waar het maatregelen omtrent het coronavirus betreft. Alle collega’s werken thuis, waar zij via internet zowel telefonisch als per e-mail te bereiken zijn. U kunt ons dus zoals altijd bereiken via de bekende kanalen.
 
Ook Visma zet alles op alles om ervoor te zorgen dat klanten zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Lees op de website van Visma meer over de maatregelen die gelden voor alle Vismabedrijven:
Maatregelen Visma met betrekking tot coronavirus