Overname Account Software Groep door Visma

Visma heeft op 13 juni de Account Software Groep (ASG) overgenomen. ASG is het grootste Visma Expert Center en al dertig jaar partner van Visma, voorheen AccountView.
 
Michel van Westing, directeur van ASG: ‘Door deze overname zetten wij onze toekomstvisie krachtig neer en kunnen wij onze klanten nog beter bedienen. Wij dragen met ons ervaren team graag bij aan het nog succesvoller maken van Visma in Nederland.’
 
Richard Scheper, directeur van Visma Software BV: ‘Door de jarenlange ervaring met de Vismaproducten heeft het team van ASG enorm veel kennis opgedaan. Niet alleen op het gebied van onze producten, maar ook als het gaat om de uitdagingen waarmee mkb Nederland te maken krijgt. De overname betekent dat we de kracht en de expertise van onze medewerkers in Amsterdam kunnen bundelen met die van ASG. Dat komt de service aan onze klanten ten goede.‘
 
Account Software behoudt zijn bedrijfsnaam en zal de werkzaamheden met het bestaande team vanuit de huidige locaties voortzetten.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen!

Tijdens de feestdagen zijn wij alle werkdagen open. Op de volgende dagen hanteren wij aangepaste openingstijden:
 

 • Vrijdag 20 december – van 08:30 uur tot 16:00 uur
 • Dinsdag 24 december – van 08:30 uur tot 16:00 uur
 • Dinsdag 31 december – van 08:30 uur tot 16:00 uur
 • Jaarafsluiting

  Denk op tijd aan uw jaarafsluiting

  Het laatste kwartaal van dit jaar is weer ingegaan. Zoals altijd beginnen wij ook dit jaar weer tijdig met de planning voor de eindejaarsverwerking. Onze planning begint al aardig vol te lopen en derhalve deze oproep:
   
  Heeft u assistentie nodig bij uw jaarafsluiting? Maak dan snel een afspraak voor één van onze consultants via onze back-office. Dat kan via 0318-554680 of via e-mail.

  16-10: Overheid vervangt PKI Servercertificaat

  Op 16 oktober vervangt de belastingdienst het PKIoverheid-servercertificaat van de Digipoort-omgeving dat wordt gebruikt voor het ondertekenen van de elektronische belastingaangifte. Als u werkt met AccountView 9.8a of 10.0, dan hoeft u alleen het laatste Service Pack te installeren.
   

  Gebruikt u Visma.net AutoReport, dan hoeft u niets te doen, het certificaat wordt automatisch bijgewerkt.
   
  Werkt u met versie 9.8 of 9.7a, dan moet u het nieuwe certificaat handmatig installeren. Hoe u dit kunt doen, leest u op deze webpagina van Visma.
   
  Neemt u bij vragen gerust contact met ons op.

  5 november: eAccounting Accountancy-demosessie

  Op 5 november geeft Visma een demonstratie van dé cloudoplossing waarmee u uw kantoor eenvoudig optimaliseert en de samenwerking met uw cliënten verbetert: Visma eAccounting Accountancy.

   
  De gratis demosessie is speciaal voor accountants- en administratiekantoren die willen optimaliseren en die de volgende stap willen maken in de samenwerking met hun cliënten.

   

  Waar?

  Seats2meet Beurs van Berlage
  Amsterdam

   

  Programma

  12:00 – 12:30 uur Ontvangst met lunch
  12:30 – 14:30 uur Opening en demo
  14:30 – 15:00 uur Gastspreker

   

  Inschrijven

  Inschrijven voor deze gratis kennissessie via: deze link.

  10.000 klanten!

  Tienduizend zijn het er inmiddels – klanten die gebruikmaken van Visma eAccounting. Dat is het vieren meer dan waard en dat deden we dan ook, gisteravond in Amsterdam op het hoofdkantoor van Visma. Een mooie en gezellige gelegenheid om elkaar als collega’s wat beter te leren kennen nu we samen één team zijn.