Stevig kantoormeubilair verdient een tweede ronde

Wij vernieuwen ons interieur! Dat betekent enerzijds dat wij aan de slag gaan met verf en vloeren, maar ook dat onze huidige bureaus met grijs onderstel en blank houten blad worden vervangen. In het kader van verantwoord ondernemen willen wij deze stevige, in hoogte verstelbare bureaus graag een tweede kans geven. De bureaus zijn in zeer goede staat en wij geven ze gratis weg. Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op via de site of op 0318-554 680.

Directe bankkoppeling: Gekoppelde bankrekeningen opvragen

Maakt u gebruik van de directe bankkoppeling voor AccountView en wilt u weten welke rekeningen gekoppeld zijn?
 

Vanaf AccountView versie 9.1 tot en met versie 9.6a kunt u in het venster ‘Bankrekeningnummers per administratie’ (Document > Stamgegevens systeem > Bankrekeningnummers per administratie) de gekoppelde rekeningen opvragen via: Rapporten > Actieve bankrekeningen voor directe bankkoppeling.
 
Vanaf AccountView versie 9.7 kunt u de gekoppelde rekeningen opvragen via: Document > Stamgegevens systeem > Cliënten met directe bankkoppeling.
 
Over de directe bankkoppeling
Kent u de directe bankkoppeling nog niet? Als u rekeningen heeft bij ING, Rabobank, ABN-AMRO of Bunq en maakt u gebruik van AccountView Inlezen Bankmutaties, dan kunt u gebruikmaken van de directe bankkoppeling. Hiermee worden de mutaties op uw bankrekening(en) automatisch in AccountView geladen. Dit scheelt veel tijd; u hoeft niet langer exportbestanden van telebankieren in te lezen.
 
Voor slechts €1,25 per rekening per maand kunt u al gebruik maken van de koppeling. U meldt zich aan via telebankieren van de bank en u hoeft verder geen aanvullende software aan te schaffen.
 
Wilt u meer weten of direct starten?
Wij hebben antwoord op al uw vragen en lichten graag verder toe waarom de directe bankkoppeling u veel tijdwinst kan opleveren. Neem snel contact met ons op.

AccountView service packs – bent u bij?

Heeft u het laatste service pack voor AccountView geïnstalleerd? Service packs lossen veel voorkomende of dringende problemen op.
 
Via deze pagina vindt u de installatieprocedures voor de nieuwste service packs. Controleer in AccountView via Help > Info met welke versie u werkt, en wat het laatst geïnstalleerde service pack is.
 
Let op! Vanaf versie 9.6a is de installatieprocedure voor service packs gewijzigd, lees daarom de procedure volledig door voordat u de stappen uitvoert. Het installatiebestand dat u vanuit de procedure kunt ophalen is gelijk aan het bestand dat wordt gebruikt bij een nieuwe installatie of update van AccountView. Bij de installatie van een Service Pack hebt u geen licentieformulier nodig en worden administraties niet geconverteerd.
 
Heeft u vragen of assistentie nodig? Neem gerust contact op met onze helpdesk via 0318-554680 of support@accountsoftware.nl

Extra noodstroomvoorziening geplaatst

Wegens uitbreiding van onze hostingfaciliteit, ontstond de behoefte aan het verzwaren en uitbreiden van onze bestaande noodstroomvoorziening. Vanochtend hebben wij onze aanvullende noodstroomvoorziening geleverd gekregen, hetgeen betekent dat wij nog beter uitgerust zijn bij eventuele stroomstoringen en een optimale garantie van de beschikbaarheid van onze hostingsdiensten kunnen blijven geven.

Accountancy Award 2017 kers op de taart

Uit handen van Richard Scheper, Visma’s Commercieel Directeur smb, ontvingen wij een dubbele trofee. Naast onze 15e Partner van het Jaar Award, kregen wij ook de Visma Accountancy Award uitgereikt. Maar wat betekent deze Accountancy Award eigenlijk?

 
Michel van Westing, algemeen directeur: ‘de Accountancy Award is voor ons de kers op de taart. Vanaf de start van Account Software in 1990 hebben wij bijzondere aandacht voor accountantskantoren. Door onze jarenlange betrokkenheid bij deze branche begrijpen wij als geen ander wat accountantskantoren beweegt. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van accountants en eerlijk advies te geven op basis van onze gedegen technische kennis, is menig warm samenwerkingsverband ontstaan. We weten welke uitdagingen kantoren tegenkomen en hoe gedegen automatisering bij kan dragen aan procesverbetering en efficiency die specifiek is voor de bedrijfsvoering van deze organisaties. Zo bouwen wij al jaren mee aan kantoorautomatisering die toekomstgericht is, op een tempo dat bij elk specifiek kantoor past.’
 

Het is echter niet de eerste keer dat Account Software de Accountancy Award in ontvangst mag nemen. Deze keer was de toekenning van de award echter direct verbonden aan het succes dat Account Software in 2017 had met Visma’s Advisor en eAccounting, de software die helemaal in de cloud draait.
 

Van Westing: ‘Wij nemen kantoren graag mee in relevante technologische ontwikkelingen waar zij hun voordeel mee kunnen doen. Bij accountants- en administratiekantoren is de manier waarop wordt samengewerkt met klanten altijd een belangrijke factor. Klanten willen steeds meer zelf kunnen doen en vragen steeds meer inzicht. Met de cloudsoftware van Visma kunnen wij accountants een prachtig online platform bieden waarmee zij hun dienstverlening aan klanten zelf kunnen inrichten. De accountant kan klanten bepaalde zaken zelf laten doen, fiattering verzorgen en heel eenvoudig online rapportages delen. Wij hebben deze cloudsoftware dan ook omarmd als gedegen accountancytool voor de toekomst en zijn blij met erkenning hiervoor vanuit Visma in de vorm van de Accountancy Award.’

Met gepaste trots…

Op dinsdag 6 februari vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Visma Partner Awards. In de A’dam Tower mochten wij voor de vijftiende keer op rij de Partner van het Jaar Award in ontvangst nemen! Ook de Accountancy Award werd ons wederom toegekend voor onze verdiensten in deze branche en ons succes met Visma Advisor, de practicemanagementsoftware uit de Visma Accountancy Cloud suite.
 

Richard Scheper, Commercieel Directeur smb van Visma Software: ‘We zijn er trots op dat we met veel van onze partners al jarenlang samenwerken, met Account Software Groep zelfs al dertig jaar! Als je kijkt naar wat er allemaal veranderd is in die periode dan is het heel mooi om te zien hoe we samen door al die ontwikkelingen zijn gegaan. Account Software Groep blijft het jaar na jaar goed doen qua omzet en afzet en mag zich nu dus zelfs voor de vijftiende keer op rij Partner van het Jaar noemen! Sterke en innovatieve partners zijn ontzettend belangrijk voor ons, daardoor kunnen we onze klanten echt meerwaarde bieden. In de flexibiliteit om nieuwe ontwikkelingen direct te omarmen en de vertaalslag hiervan naar de markt te maken zit de grote kracht van onze partners’, aldus Scheper.
 

Michel van Westing en Roland Nap namen de awards dinsdag vol trots in ontvangst: ‘We hadden deze awards niet kunnen winnen zonder de inzet van alle collega’s!’
 

Als extra attentie voor het behaalde succes, verzorgde Visma Software een mooi spandoek dat inmiddels met trots op ons pand prijkt.