AccountView Klantendag op 2 oktober!

Visma en Account Software organiseren op dinsdag 2 oktober een klantenmiddag voor AccountView-gebruikers. Op de bijzondere locatie van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum hebben wij van 13:00 uur tot 17:00 uur een gevarieerd programma met aansluitend een hapje en een drankje.
 
Het bijwonen van deze klantenmiddag is kosteloos en alleen voor klanten van Account Software.
 
Wat kunt u verwachten?

 • Visma licht de nieuwe mogelijkheden en verbeteringen van AccountView 9.8 toe, evenals de laatste mogelijkheden van bijvoorbeeld elektronisch factureren met AutoInvoice, btw aangiften doen met AutoReport en online facturen goedkeuren met Approval.
 • Wij laten u de verschillende mobiele apps zien die koppelen met AccountView, waaronder onze APW mobile app.
 • U krijgt een rondleiding in Beeld en Geluid met een uniek kijkje in de archieven van tv- en radioland.
 •  
  Bent u klant van Account Software? Dan heeft u ongetwijfeld een uitnodiging per e-mail ontvangen. Heeft u de e-mail gemist maar wilt u er graag bij zijn? Schrijf u dan snel in!


  Veenendaal: Plaats voor nieuwe energie

  Energiemanager Laurens Wiersma is namens de gemeente Veenendaal aanspreekpunt voor bedrijven die hun energieverbruik substantieel willen verlagen. Michel van Westing deed onlangs een beroep op zijn expertise. Als organisatie is Account Software namelijk al langer bezig om de bedrijfsvoering zo energieneutraal mogelijk te maken. Maar het kan altijd beter.

   
  Michel van Westing: “Dertig procent van ons wagenpark bestaat uit stekkerhybride auto’s, vandaar de laadpalen op ons parkeerterrein. De energie voor de elektrische auto’s komt van onze ruim 200 zonnepanelen op het dak. De energie die wij verder nodig hebben binnen het bedrijf komt ook van de zonnepanelen. Ik wilde graag tips van Laurens om nog meer meters te kunnen maken. Want als ondernemer zie je natuurlijk niet alles helder meer binnen je eigen bedrijf; zo’n energiescan is dan ideaal om een blinde vlek uit te lichten. “.

   
  Het hele artikel leest u hier.

  Verzend nu een iDEAL link met uw factuur

  Het gebruik van iDEAL verspreidt zich steeds meer buiten e-commerce toepassingen en niet alleen bij consumenten, maar ook voor zakelijke transacties. Met AccountPlus Mollie kunt u nu ook direct vanuit AccountView facturen per e-mail aan klanten versturen met daarin een iDEAL-link. Lees hierover meer op onze AccountPlus Mollie-pagina.

  Verstuur én ontvang veilig grote bestanden met FileCap

  Account Software biedt klanten sinds kort FileCap voor uitwisseling van (grote) bestanden. Veel van onze klanten gebruiken hiervoor e-mail, WeTransfer of andere publieke clouddiensten. Hiermee is echter onduidelijk waar de te delen bestanden zich bevinden en of deze wel veilig opgeslagen en verzonden worden.

   
  Met FileCap is te allen tijden bekend waar de bestanden staan. Bovendien worden ze versleuteld opgeslagen en worden niet de bestanden zelf verzonden, maar downloadt de ontvanger deze via een wachtwoord beveiligde link.

   
  Bent u ook op zoek naar een veilige manier om gegevens te delen? Lees hier dan snel meer.

  Visma.net weer stap verder

  Visma.net is vernieuwd en uitgebreid. De verbeterde navigatie en menustructuur van de mei-release sluiten beter aan bij de bedrijfsprocessen en de werkwijze van gebruikers. Daarnaast is de interface op basis van intensief gebruikersonderzoek en feedback van leveranciers gemoderniseerd.

   

  Enkele voordelen van de nieuwe release van Visma.net:

   

  • Verbeterd gebruiksgemak: een hypermoderne omgeving die sneller zakelijk inzicht biedt en tegelijkertijd vertrouwd aandoet. Via een enkele klik zijn de gewenste rapporten en analyses voorhanden.
  • Grotere flexibiliteit door extra overzichtelijke vensters en menustructuren die eenvoudig zelf kunnen worden toegespitst per individuele gebruiker.
  • Verbeterde zoekfunctie: het is nu mogelijk via eigen zoektermen zowel op functionaliteit en proces als benodigde gegevens te zoeken.

   

  Visma’s Commercieel directeur mkb Richard Scheper: ‘De kracht van Visma.net zit hem in de combinatie van vergaande automatisering, brede flexibiliteit, rolgebaseerd en gestructureerd werken en de voordelen van cloud. In deze nieuwe versie gaan we daar weer een stap verder mee, vooral op het gebied van snelheid en gebruiksgemak. De interne zoekfunctie kan bijna de vergelijking met Google aan en de snelle toegang tot rapportages en analyses ondersteunen elke dag de business. We noemen het niet voor niets de slimste erp-cloudsoftware voor het mkb en mkb+!’
   
  Meer weten? Ga naar onze visma.net pagina of neem contact op.

  Wim Schaap voor vijfde keer deelnemer Alpe d’HuZes

  Onze zeer gewaardeerde relatie Wim Schaap (Schaap en Van Dijk Belastingadviseurs en Accountants) doet dit jaar voor de vijfde en laatste keer mee aan de Alpe d’HuZes. Op 7 juni gaat hij zich inspannen om 3 beklimmingen van dit loodzware parcours met ruim 1100 hoogtemeters te voltooien. Met zijn deelname met Dreamteam 1 helpt hij om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.
   

  In Wims woorden: ‘Ik verzoek niet mij, maar alle kankerpatiënten nog een keer te helpen. Ik probeer te helpen door te gaan fietsen en daarmee zoveel mogelijk sponsorgelden in te zamelen. Zoveel mogelijk centen bij elkaar te sprokkelen om de strijd tegen deze ziekte te financieren.’
   

  Account Software steunt Wims doel door hem te sponsoren. Via deze link https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/wimschaap kunt u meer lezen over Wim en het Dreamteam.
   
  Wij wensen Wim alle succes bij deze vijfde en laatste beproeving voor het goede doel.