Account Software 30 jaar!

Op 24 oktober 2020 bestaan wij 30 jaar. Een bedankje aan alle klanten die de afgelopen jaren hun automatisering aan ons hebben toevertrouwd, is daarom op zijn plaats. Wij blijven u graag ondersteunen met goed advies en praktische oplossingen!

Nieuw logo!

Account Software is toe aan een nieuwe look. Sinds vandaag gebruiken wij dan ook ons nieuwe logo en huisstijl. In dit filmpje ziet u de transitie van oud naar nieuw.
 
Wij willen met deze nieuwe stijl uitstralen dat wij met vertrouwen en een frisse blik naar de toekomst blijven kijken. Ook sluiten we hiermee aan bij de binnenkort te lanceren nieuwe user interface van AccountView.

AccountView Magazine juni 2020

Lees in het nieuwe Visma AccountView Magazine alles over de nieuwe AccountView-versie die dit najaar verschijnt, dit keer met een aangepaste user interface! Ontdek waarom juist nu een goed moment is om te starten met e-facturatie, beheer voortaan uw zakelijke uitgaven met de Spend Cloud en lees hoe creatief andere ondernemers omgaan met de coronacrisis.
 
Natuurlijk geven we ook weer veel handige tips en bieden we verschillende soorten cursussen waarmee u nog meer uit uw software kunt halen.

Oproep! Update de Communication Service

Maakt u gebruik van AccountView in combinatie met AccountView.net, bijvoorbeeld voor een koppeling met een branchepakket, inkomende factuurverwerking of de Contact App? Dan is de verbeterde beveiliging die Visma op 1 juli 2020 gaat doorvoeren op deze service voor u van belang.
 
U dient namelijk vóór 1 juli uw AccountView Communication Service (ACS) te updaten naar de nieuwste versie, om te voorkomen dat u straks geen gebruik meer kunt maken van uw AccountView.net omgeving.
 
U kunt deze update zelf uitvoeren. Het te downloaden bestand voor de Communication Service vindt u hier.

 
Hulp bij het updaten
Heeft u hierbij echter hulp nodig? Laat het ons tijdig weten. Voor onze klanten kunnen wij voor een vaste prijs van €45,- deze update van de ACS verzorgen.
 
Eén van onze consultants maakt daartoe een afspraak met u om uw Communication Service op afstand te updaten. Wilt u hiervan gebruikmaken, neem dan contact op met onze afdeling planning via 0318-554680 of stuur ons een e-mail waarna wij contact met u opnemen om de update in te plannen.

Live & online: AccountView cursussen!

In verband met het coronavirus worden alle AccountView cursussen, waaronder ‘Werken met AccountView’, ‘Debiteurenbeheer’ en ‘Controleren en Rapporteren’ momenteel live en online gegeven.
 
Ga voor de agenda en direct inschrijven naar deze cursuspagina. Zodra mogelijk vinden de cursussen weer plaats op ons Vismakantoor in Amsterdam en tevens bij ons in Veenendaal.

Veilig thuiswerken met AccountView

Snel veilig thuiswerken met AccountView


Wij realiseren ons dat veilig thuis kunnen werken voor MKB’ers en ZZP’ers op dit moment van groot belang is. Veel AccountView klanten maken al gebruik van onze hostingdiensten, waardoor zij veilig en zorgeloos overal via internet in hun eigen AccountView administratie kunnen blijven werken.
 
Hosting is een aanvullende dienst naast uw AccountView software. De kosten voor het hosten van AccountView bedragen €38,– per gebruiker per maand. Wij rekenen aanvullend €199,- eenmalige opstartkosten voor het plaatsen van uw licentie in onze cloud.
 
Wilt u gebruik maken van onze hostingdiensten, vul dan onderstaand uw gegevens in zodat wij u zo snel mogelijk verder kunnen helpen:
 

Neem contact met mij op over hosting van AccountView:


Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende Privacy policy van toepassing.