Begin 2021 goed!
 
Bespaar tijd en creëer inzicht door met één druk op de knop afschrijvingen te genereren en direct periodiek inzicht in de kosten van afschrijvingen te verkrijgen.
 
Hoe? Bekijk snel het filmpje waarin Dennis het u uitlegt.

Wijzigingen Intrastat-aangifte 2021

Als u bij het CBS Intrastat-aangifte doet, dan moet u minimaal met AccountView versie 10.0a werken. De specificaties voor de maandaangifte wijzigen namelijk in 2021. Alleen de laatste versies van AccountView bevatten onder meer de nieuwe wettelijke verplichtingen ten aanzien van het indienen van Intrastat-aangiften, maar ook de verplichtingen van het registreren van de Intrastat-transacties.

 
Zie voor meer informatie over deze wijzigingen de pagina Internationale Handel in Goederen van het CBS.

 
Wij ondersteunen deze gewijzigde specificaties in de AccountView-versies 10.0, 10.0a en 11.0 met het laatste Service Pack.
 
Lees meer hierover op de supportpagina van Visma.

Alleen afspraken op afstand

Naar aanleiding van de laatste coronamaatregelen van 14 december vinden tot nader order alle afspraken met nieuwe en potentiële klanten online plaats en bezoeken wij voorlopig niet op locatie. Dit geldt voor zowel consultancy als verkoopadviesgesprekken.
 
Wij werken vanaf de eerste landelijke coronamaatregelen thuis en het overgrote deel van de afspraken met onze klanten vond al plaats op afstand. Wij willen hierin echter nog een laatste extra stap zetten. Wij hopen op uw begrip en doen er alles aan om toch zoveel mogelijk afspraken door te laten gaan zodat wij u kunnen blijven assisteren.
 
Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en hopen u op termijn weer als vanouds op locatie te kunnen bezoeken.

Visma AccountView magazine is uit!

In dit Visma AccountView Magazine leest u alles over versie 11.0 van AccountView, dat een geheel vernieuwd fris uiterlijk heeft gekregen en beter aanpasbaar is op uw persoonlijke voorkeuren. En denkt u over het zetten van een volgende stap richting de cloud? U bepaalt zelf het tempo en de aanpak hiervan en wij denken hierover graag met u mee.
 
Bent u benieuwd welke onderwerpen u nog meer in het magazine vindt?
 
✔ 5 vragen aan…Ronald Geerlings, eigenaar van Kappers Administratie
✔ Team Jumbo-Visma richt dameswieler­ploeg op
✔ Hoe digitaal werkt ondernemend Nederland?
✔ Handige links voor AccountView-gebruikers
✔ Efficiënter altijd en overal documenten goedkeuren
✔ Werken met e-facturatie? Volg de vernieuwde gratis online cursus!

Account Software 30 jaar!

Op 24 oktober 2020 bestaan wij 30 jaar. Een bedankje aan alle klanten die de afgelopen jaren hun automatisering aan ons hebben toevertrouwd, is daarom op zijn plaats. Wij blijven u graag ondersteunen met goed advies en praktische oplossingen!