Een goed begin…

Begin het nieuwe jaar goed met AccountPlus plugins!

 

Wist u dat wij een uitgebreide reeks standaard plugins beschikbaar hebben op AccountView die veel van onze klanten helpen om nog efficiënter te werken? Alle AccountPlus plugins worden ingezet als aanvulling op AccountView en passen naadloos in het systeem.

 

Van een geavanceerd CRM-systeem met bijbehorende app, tot extra mogelijkheden op het gebied van logistieke administratie en het factureren vanuit AccountView met een iDEAL betaallink… er is heel veel mogelijk.

 

Kijk hier wat onze plugins voor u kunnen betekenen. Staat uw gewenste plugin er niet tussen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kinderfonds administratief ontzorgd

Al jaren dragen wij het Ronald McDonald Kinderfonds een warm hart toe. Aan de inspanningen van het fonds om zieke en zorgintensieve kinderen en ouders met elkaar verbonden te houden, dragen wij dan ook heel graag ons steentje bij.
 
Wij zijn trots te kunnen zeggen dat wij als jarenlange dienstverlener van het Ronald McDonald Kinderfonds de administratieve organisatie voortaan ook ondersteunen met onze hostingfactiliteiten!

 
Onlangs hebben wij hiertoe met succes de livegang van de hosting van AccountView voor de organisatie verzorgd. Om dit te vieren, hebben onze collega’s Ramon en Richard vanochtend namens Account Software een taart aangeboden aan het team van het Kinderfonds. Leon van Luijn, hoofdverantwoordelijke voor het project en werkzaam bij het fonds, nam de taart in ontvangst.

 
Wij kijken uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking en danken het Kinderfonds voor het in ons gestelde vertrouwen.

Collega gezocht!

Word jij gedreven door commercieel succes en krijg jij energie van klantcontact en leadopvolging? Dan zoeken wij jou om bij te dragen aan de groei in de aanvraag van ons online software-aanbod!
 
Kom ons salesteam versterken als Inside Sales!
 

Enkele gratis bureaus beschikbaar

Ook dit jaar hebben wij weer het goede voornemen om duurzaam te werk te gaan. Zes van deze zeer nette bureaus zijn gratis af te halen op ons kantoor in Veenendaal! Wilt u deze bureaus graag inzetten voor een tweede ronde? Bel voor meer informatie met Renate Boersma: 0318-554680.
 

Afmetingen van het blad: 180 cm x 80 cm (langste zijde).
Kleur blad: blank hout
Kleur onderstel: grijs

Oliebollen en de beste wensen

Wij bikkelen graag nog even door op deze laatste dag van het (boek)jaar, natuurlijk onder het genot van een oliebol! Iedereen een fijne en veilige jaarwisseling gewenst en een succesvol en gezond 2019!