Ons aanbod

Onze specialiteit is het ontwikkelen en leveren van business software. Wij helpen klanten met kleine automatiseringsbehoeften, maar bieden ook totaaloplossingen voor grote projecten.
Onze klanten bevinden zich binnen het MKB-segment in verschillende branches. Wij hebben dan ook ervaring met uiteenlopende automatiseringsprojecten. Van financiële software binnen de zakelijke dienstverlening en de accountancybranche tot oplossingen voor de logistiek, handel en de productiesector.

AccountView, standaard en op maat gemaakt

De basis voor ons aanbod op softwaregebied wordt gevormd door AccountView business software van Visma B.V. AccountView biedt zeer uitgebreide automatiseringsmogelijkheden, van het rapporteren  van de  jaarrekening, het declareren en registreren van uren en verkooporderbeheer tot relatiebeheer en salarisadministratie.

Wij zijn AccountView dealer en niet voor niets al tien jaar op rij AccountView Expert Center van het jaar. Wij verzorgen met ons eigen team advies aan onze klanten, implementatie van de software en waar nodig ontwikkeling van maatwerk. Daarnaast hebben wij een eigen helpdesk, waardoor we klanten snel te woord kunnen staan. Maar we gaan nog verder. Ons eigen team van ontwikkelaars heeft een reeks modules ontwikkeld die volledig integreren met AccountView. Deze  AccountPlus modules zijn ontstaan vanuit de vraag om aanvullende functionaliteit vanuit onze klantenkring en er komen jaarlijks weer nieuwe modules bij. Zo blijven wij samen met de klant werken aan vooruitgang.

Elvy Document Scan

Naast AccountView en AccountPlus leveren wij Elvy software, waarmee onze klanten hun inkomende documentenstromen kunnen digitaliseren. De software herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze in AccountView.

Alchemy Document Management

Tot slot bieden wij Alchemy Document Management software. Dit digitaal archief integreert eveneens naadloos met AccountView en zorgt ervoor dat alle digitale of gescande documentenstromen gekoppeld worden aan de juiste relatie. Denkt u hierbij niet alleen aan het naadloos en automatisch kunnen koppelen van alle relevante email aan contactpersonen, maar ook aan het opslaan van bijbehorende contracten en offertes, PDF bestanden, foto’s en tekeningen in één beschermde bestandsmap.

Software online

Wilt u onze software online gebruiken? Wij kunnen uw software binnen onze eigen, secuur beveiligde omgeving hosten.