Heeft u te maken afnemers die bestellingen op meerdere locaties willen laten afleveren? Klant is koning en dus zult u graag aan het verzoek van uw relatie voldoen. U maakt eenvoudig een extra debiteur aan binnen uw administratie met daaraan gekoppeld het gewenste afleveradres. Wat u betreft een prima oplossing, maar hoe houdt u uw systeem zo schoon en overzichtelijk mogelijk? De perfecte combinatie realiseert u met behulp van de module AccountPlus Afleveradressen. Deze module maakt het mogelijk om per klant/debiteur meerdere afleveradressen vast te leggen.
 

Hoe werkt het?

AccountView maakt standaard gebruik van een verzenddebiteur en een factuurdebiteur. De verzenddebiteur is de afnemer die de goederen daadwerkelijk ontvangt, de factuurdebiteur wordt gebruikt voor het verzenden van de factuur. Binnen AccountView is het al mogelijk om een andere factuurdebiteur te selecteren. AccountPlus Afleveradressen biedt een aantal voordelen:

  • Meerdere afleveradressen zijn te koppelen aan één enkele verzenddebiteur. De keuze wordt daarmee dus uitgebreid.
  • In tegenstelling tot AccountView maakt de module Afleveradressen (in combinatie met AccountPlus Verkoop Informatie Systeem ) gebruik van relaties, zodat het niet nodig is om voor elk afleveradres een aparte/nieuwe debiteur aan te maken.  Uw debiteurenbestand blijft hierdoor schoon en overzichtelijk.
  • Door een relatie te kenmerken als een hoofd-afleverrelatie zal deze automatisch overgenomen worden in een in-/ of verkoopopdracht.
  • Per afleveradres is het mogelijk om een specifieke aflevernotitie vast te leggen (bijvoorbeeld: afleveren na 13.00 uur).

 

Ook bij inkooporders kunnen afleveradresssen worden vastgelegd. In AccountPlus Afleveradressen kan standaard alleen gekozen worden voor een afleverdebiteur. Door de combinatie met AccountPlus Verkoop Informatie Systeem is het ook mogelijk om verschillende afleveradressen te definiëren.

 

Binnen AccountPlus Afleveradressen is het mogelijk om een overzicht uit te draaien van alle aangemaakte afleveradressen. Gekozen kan worden uit twee invalshoeken:

  1. Per debiteur: het rapport toont de debiteurnaam en adres en de daarbij behorende aflevernamen, contactpersonen en adressen.
  2. Per afleveradres: het rapport toont de aflevernaam en adres en de daarbij behorende debiteuren met naam een adres.

 

De module maakt onderdeel uit van de AccountPlus module Handels Toolkit en AccountPlus Verkoop Informatie Systeem en is beschikbaar voor AccountView Team en Business.
 

Wat kost het?

AccountPlus Afleveradressen is onderdeel van de AccountPlus module Handels Toolkit in combinatie met  AccountPlus Verkoop Informatie Systeem.

 

Met AccountPlus Verkoop Informatie Systeem investeert u €895,-. De toeslag per AccountView gebruiker bedraagt €95,-. Deze toeslag per extra gebruiker wordt berekend conform de AccountView Netwerk licentie en geldt eenmalig voor deze module. U kunt AccountPlus modules tevens huren. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

 

Om gebruik te kunnen maken van AccountPlus software dient u te beschikken over minimaal AccountView Team of Business met de BM/SDK CAL module.