Als aanvulling op het AccountPlus Verkoop Informatie Systeem zijn een aantal extra’s ontwikkeld die toegespitst zijn op de werkzaamheden van accountants en/of administratiekantoren.

 

Deze module biedt de volgende extra’s:

Periodieke geplande activiteiten
De periodieke werkzaamheden rondom de cliëntadministratie kunt u probleemloos in het systeem vastleggen. Daarbij kan aangegeven worden wanneer de activiteit uitgevoerd moet worden in de vorm van een geplande activiteit. Per cliënt is het mogelijk om één of meerdere (repeterende) activiteiten vast te leggen deze periodiek te herhalen.

 

Cliëntadministraties beheren en openen
Per cliënt kunnen meerdere administraties (zowel BV’s als boekjaren) worden beheerd. Vanuit uw eigen relatieadministratie zoekt en opent u snel één van uw cliëntadministraties. eenvoudig kunt u weer terugkeren naar uw relatiescherm.

 

Correspondentie voeren namens uw relaties
Op eenvoudige wijze kunt via de AccountPlus Wordkoppeling uw documenten genereren en versturen namens uw relaties aan bijvoorbeeld de Belastingdienst. De correspondentie wordt in AccountView onder de cliëntrelatie opgeslagen en gekoppeld als activiteit.
 

Wat kost het?

Met AccountPlus Verkoop Informatie Systeem Accountancy investeert u €895,-. Deze module is een uitbreiding op het AccountPlus Verkoop Informatie Systeem.
 
U kunt AccountPlus modules tevens huren. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.
 
Om gebruik te kunnen maken van AccountPlus software dient u te beschikken over minimaal AccountView Team of Business met de BM/SDK CAL module.