Focus op uw core business

creaza-accountsoftware-1161-2Wilt u efficiënter kunnen werken en uw middelen op de juiste manier inzetten? Wilt u zich kunnen focussen op uw core business? Met AccountView maakt u inzichtelijk waar de financiële kansen en risico’s  van uw organisatie zich bevinden en verhoogt u de efficiency van uw bedrijfsprocessen. Hiermee wint u kostbare tijd om te doen waar u het beste in bent: het bieden van een gedegen en snelle service.

 

Onze klanten binnen de zakelijke dienstverlening zijn te vinden in uiteenlopende sectoren, waaronder:

  • ICT, telefonie en webdesign
  • Consultancy
  • Keuring en certificering
  • Juridische dienstverlening
  • Uitzend, detachering, werving en selectie
  • Schoonmaak en beveiliging

 

Het belang van financiële grip

Wat deze groep gemeen heeft, zijn zakelijke, goed geïnformeerde klanten die strenge eisen stellen aan de dienstverlening. Opdrachtgevers verwachten steeds vaker vaste en scherpere prijzen. Een kwestie van ‘meer’  voor ‘minder’. Hierdoor komen marges onder druk te staan en wordt financiële grip op alle facetten van de dienstverlening des te belangrijker. Om de concurrentie voor te blijven en een goed bedrijfsresultaat te kunnen blijven behalen zijn zaken als snel en doelgericht inkopen, correct offreren en efficiënt factureren een must.

Met AccountView maakt u niet alleen efficiencyslagen op het gebied van financiële administratie en projectbeheer, maar helpt u ook de inkoop van middelen en manuren te stroomlijnen. AccountView biedt niet alleen een duidelijk overzicht van te factureren bedragen conform offerte of prijslijst, maar zorgt ook voor de correcte doorbelasting van uren van zowel vaste als ingehuurde medewerkers.
Wilt u de beschikking over uitstekende rapportagemogelijkheden waarmee u vanuit meerdere invalshoeken een helder beeld heeft van de bijdrage van uw verleende diensten aan uw bedrijfsresultaat? AccountView biedt u de tool om met extra focus uw organisatie slagvaardig te houden.
 

Meer informatie

Een volledig overzicht van onze modules en bijbehorende mogelijkheden vindt u hier.
Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op: