Bijzondere expertise

Van kapperszaak tot incassobureau en van bouwbedrijf tot accountantskantoor, onze software is inzetbaar voor elke branche. Binnen het MKB heeft Account Software zich door de jaren heen echter in het bijzonder gespecialiseerd in een aantal specifieke branches. Wij zijn niet alleen software-expert binnen de accountancysector en de zakelijke dienstverlening, maar ook specialist op het gebied van software voor logistiek en handel.

Aanvullend behoren veel van onze klanten tot het segment ZZP. Wij weten als geen ander waar startende ondernemers behoefte aan hebben en geven graag advies. Weet u zelf al precies wat u zoekt? Dan helpen wij u vanzelfsprekend ook graag en snel verder.

Accountancy

Al meer dan 20 jaar zijn wij expert in het automatiseren van de accountancysector. Account Software kent daardoor als geen ander de uitdagingen waar u voor staat en de automatiseringsoplossingen die u kunnen helpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden.
Lees meer

Dienstverlening

In een snel bewegende markt zijn uw klanten steeds beter geïnformeerd en weten ze precies wat ze willen. Meer efficiency, snelle service en uitstekende rapportage-mogelijkheden zijn daarom binnen de zakelijke dienstverlening key.

Lees meer

Handel en logistiek

Van voorraad- en inkoopbeheer tot order- en offertebeheer; AccountView is voor zowel middelgrote als kleinere groothandels een passende en complete oplossing. Wilt u een hoge leverbetrouwbaarheid bieden zonder oplopende kosten door hoge voorraden?

Lees meer

Projectorganisaties

Het efficiënt beheren, controleren en factureren van uren en declaraties is een must voor elke projectorganisatie. Van consultant, adviseur, ingenieur of architect tot marketingbureau; bent u op zoek naar meer (online) grip op uw projecten?

Lees meer

ZZP

Bent u startend en/of zelfstandig ondernemer? Dan zoekt u een boekhoudpakket dat betaalbaar is en makkelijk in het gebruik; AccountView Solo.

Lees meer