Gebruiksvriendelijkheid voorop

Als zelfstandig ondernemer heeft u een betaalbaar en gebruiksvriendelijk boekhoudpakket nodig. AccountView Solo is speciaal voor de zelfstandige en/of startende ondernemer ontwikkeld. De eenvoudige en vlugge invoermethode, de controle-opties en de uitwisselingsmogelijkheden met MS Office maken het werken met AccountView Solo tot een plezier. Bovendien is de installatie eenvoudig en biedt de telefonische helpdesk van Visma Software gratis professionele ondersteuning.

 

Lokaal of online

U kunt de software op uw eigen pc installeren, maar ook online gebruiken. Daarnaast kunnen eenvoudig gegevens uitgewisseld worden met de accountant.
 

Aanschaf of huur

Met AccountView Solo neemt u gemakkelijk uw boekhouding in eigen hand, terwijl uw accountant meer tijd heeft voor controle, jaarrekening en advies. Wilt u meer functionaliteit en flexibiliteit? De basisversie is uit te breiden met extra functionaliteit waaronder aanmaningen, telebankieren en facturering. AccountView Solo is hierdoor een compleet boekhoudpakket voor de ZZP’er.

 

U kunt de software aanschaffen, maar ook huren. Voor AccountView Solo zijn bundelaanbiedingen beschikbaar op huurbasis. Hierdoor hoeft u geen eenmalige investering te doen, maar betaalt een vast bedrag per maand. En als u verder wilt uitbreiden, kunt u op ieder gewenst moment overstappen naar AccountView Team.

 

Wilt u meer weten? Kijkt u op onze Solopagina, of neemt u contact met ons op: