Geef uw systeembeheer uit handen

Preventief systeembeheer zorgt ervoor dat uw hardware optimaal blijft functioneren en draagt bij aan een tijdige signalering indien uw hardware aan aanpassing of vervanging toe is. Preventief systeembeheer voeren wij zowel bij u op locatie evenals op afstand uit. Tijdens deze werkzaamheden controleren wij bijvoorbeeld fysiek of uw dagelijkse backup juist wordt uitgevoerd, installeren wij updates, scannen wij het netwerk op zwaktes (virussen en malware) en plegen wij onderhoud aan uw server(s) en printer(s). Hierdoor wordt de levensduur van uw investering verlengd.

 

Naast preventief systeembeheer kunt u ook op ons rekenen als er onverwacht toch een storing optreedt. In dat geval kunnen wij snel ter plaatse zijn. Doordat wij samen met u goede serviceafspraken met onze leveranciers (onder ander met Dell, Canon en HP) maken en tevens belangrijke onderdelen op voorraad  in ons eigen magazijn hebben, kunnen wij u in de regel snel weer ‘up & running’ hebben.

 

Periodiek systeembeheer hoeft niet duur te zijn; een paar uur per maand is al voldoende om de levensduur van uw hardware te verlengen en een optimaal werkend systeem mogelijk te maken.

 

Neemt u  gerust contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.