Helpdeskmedewerker eerste lijn – Veenendaal


Vind jij het leuk om klanten te helpen bij (financiële) automatiseringsvraagstukken? Zie jij jezelf in staat om uiteindelijk zelfstandig antwoord te geven op (financieel) product inhoudelijke en technische vragen van klanten? Dan zoeken wij jou om de groei binnen ons supportteam te realiseren en ons te team te komen versterken.

 
Benieuwd wat jij gaat doen als helpdeskmedewerker eerste lijn?
Als helpdeskmedewerker eerste lijn ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die naar de helpdesk in Veenendaal bellen. Je bent in staat de vraag en de behoefte van klanten telefonisch te analyseren en hen te assisteren met oplossingen voor automatiseringsvraagstukken.

 
Je handelt supportvragen gelijk zelf af of je draagt ze over aan onze tweede lijn supportmedewerkers. Je monitort de doorlooptijden en terugkoppeling aan onze klanten. Verder assisteer je eindgebruikers bij de installatie van updates van onze software. Het nauwkeurig administratief verwerken van gegevens is voor jou vanzelfsprekend.

 
Wat vragen wij van jou?
· minimaal afgeronde MBO opleiding
· bij voorkeur ervaring op een telefonische helpdesk
· affiniteit met financiële software
· boekhoudkundige kennis is een pré
· zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
· klantvriendelijk en behulpzaam, servicegerichte instelling
· uitstekende communicatieve vaardigheden en een uitstekende Nederlandse taalvaardigheid
· je bent stressbestendig en je beschikt over analyserend vermogen

 
Wat bieden wij jou?
· marktconform salaris afhankelijk van ervaring
· stabiel en groeiend bedrijf met korte lijnen
· inwerktraject met certificering
· standplaats Veenendaal : goed bereikbaar met auto en ov, de juiste kandidaat is woonachtig in een straal van 20-30 km rondom Veenendaal.

 
Interesse in de vacature helpdeskmedewerker eerste lijn?
Zie jij jezelf al aan de slag gaan binnen het support team van Account Software in Veenendaal?
Stuur dan je cv met een korte motivatie naar jobs@accountsoftware.nl. Wil je eerst meer informatie, bel dan met Renate Boersma, tel : 0318 – 554 680, optie 3.

 
Wie zijn wij?
Account Software biedt standaard- en maatwerksoftware en beschikt over een eigen datacenter voor softwarehosting. Wij zijn als zelfstandige business unit onderdeel van Visma en wij leveren business software voor finance, logistics en ERP. Je leest hier meer over ons.

 
Kom je werken bij Account Software dan heb je een unieke kans om aan de slag te gaan met de innovatieve bedrijfs software van Visma. Je komt te werken in een ervaren team en in een professionele, dynamische omgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Werken bij ons staat gelijk aan persoonlijke groei, uitdaging, een goede sfeer en gezellige collega’s.

 
Voor deze vacature nemen wij geen zzp’ers, interim-professionals of kandidaten via werving- en selectiebureaus aan.