Optimaliseer uw bedrijfsprocessen

Wilt u een specifiek bedrijfsproces optimaliseren? Wij denken graag met u mee. Door onze jarenlange expertise in uiteenlopende branches gaan wij geen uitdaging uit de weg.

 

Onderstaand hebben wij de meest voorkomende bedrijfsprocessen op een rij gezet waarvoor wij automatiseringsoplossingen hebben. Mocht u meer informatie nodig hebben, of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via de contactknop, bel of e-mail ons. 

Administratie

Account Software is een zeer ervaren automatiseringspartner binnen het MKB en kent de uitdagingen op het gebied van financiële administratie waar deze organisaties dagelijks mee te maken krijgen.

Lees meer

Projectbeheer

Alle financiële aspecten van projectmanagement, inclusief het inrichten, bewaken en verbeteren van beheersaspecten als risico, tijd, geld, kwaliteit en informatie behoren tot de mogelijkheden van AccountView.

Lees meer

Inkoop, voorraad, verkoop

Met AccountView kunt u snel en gestandaardiseerd inkoopbestellingen genereren, inkooporders wijzigen en sturen op basis van voorraadstanden en verkooporders.

Lees meer

HRM

Met AccountView NMBRS heeft u voor uw HRM een applicatie waarmee personeelsgegevens kunt vastleggen en beheren. Daarnaast hebt u een stevige basis voor gefundeerd beleids- en organisatieadvies.

Lees meer

Relatiebeheer

Met de standaard CRM-oplossing van AccountView en het door ons ontwikkelde AccountPlus Verkoop Informatie Systeem hebt u een betrouwbaar en schaalbaar relatiebeheersysteem in handen.

Lees meer