Een gemeenschappelijke taal

De accountant of boekhouder en de ondernemer kijken ieder op hun eigen manier naar de zakelijke realiteit. Daar waar de één een ‘debiteur’ ziet en het heeft over ‘credit’, ziet de ander een ‘klant’ en spreekt over ‘af’ of ‘bij’.  Het is een substantieel, maar tegelijkertijd noodzakelijk verschil.

 
Het is immers de taak van de accountant/boekhouder om de dagelijkse realiteit van de ondernemer te vertalen in cijfers. Aan de andere kant is het belangrijk dat die twee een gemeenschappelijke taal spreken waarin ze elkaar begrijpen. Die gemeenschappelijke taal vinden de accountant/boekhouder en de ondernemer in het modulair opgebouwde Teleboekhouden, dat daarmee een ideale basis is voor een stabiele samenwerking.
 
Download hier de Teleboekhouden leaflet.
 

Bekijk onderstaand het filmpje over de laatste versie van Teleboekhouden:

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

 

Monitor module

Teleboekhouden begint met de monitor module, die de ondernemer via het dashboard dagelijks inzicht biedt in z’n financiële situatie middels een voor hem begrijpelijke visuele weergave van de cijfers. De ondernemer kan zelf het beheer van z’n openstaande posten voeren, zoals het versturen van betalingsherinneringen en het innen van automatische incasso. Ook kan hij zelf zijn betalingen verrichten, direct vanuit het boekhoudprogramma. Verder kunnen de basisgegevens van klanten en leveranciers worden ingevoerd en bestaat de mogelijkheid om via het programma te communiceren met de accountant/boekhouder.
 

Module verkoopregistratie (factureren)

Met de module verkoopregistratie heeft de ondernemer de mogelijkheid om vanuit zijn boekhouding rekeningen te versturen, waarbij direct ook BTW en omzet worden ingeboekt. Ook heeft hij met deze module de mogelijkheid om facturen als bijlage (PDF of UBL) te versturen per e-mail.
 

Module boekhouding

Voor ondernemers die zelf willen boeken met functies als het boeken van inkoopfacturen, bankafschriften en eventueel correctieboekingen.
 

Module urenregistratie op basis van dossiers

Deze module biedt medewerkers van een onderneming de mogelijkheid om de gemaakte uren per opdracht met één druk op de knop door te zetten naar facturatie. Met als extra mogelijkheid een instelling waarmee automatisch de urenkostprijs wordt doorberekend.
 


Wilt u meer weten?

Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.