Automatisering de magazijndeur voorbij
Veel bedrijven hebben hun logistieke processen systeemtechnisch prima georganiseerd tot aan de eigen magazijndeur. Het externe transport valt echter vaak buiten het automatiseringsproces, terwijl automatisering van de totale logistieke keten juist zoveel besparingspotentieel biedt.

 
 
 
Transsmart gaat de magazijndeur voorbij. Het is software voor alle logistiek tussen magazijn, vervoerder en klant. Het koppelt en integreert met een ruime hoeveelheid andere softwarepakketten, webshops en meer dan 160 vervoerders.

 

Koppeling AccountView – Transsmart
Wat te denken van de voordelen die te behalen zijn bij integratie van het totale logistieke met het financiële proces? Ook AccountView kan gekoppeld worden met Transsmart. Met onze AccountPlus Transsmart koppeling bieden wij onze logistieke klanten een geïntegreerde oplossing waarmee vervoerders vanuit AccountView kunnen worden aangestuurd, zodat zendingsgegevens continu beheersbaar zijn vanuit één systeem.

 
Hoe werkt het?
Met de koppeling wordt informatie vanuit verkooporders of uitgifteopdrachten omgezet naar opdrachten voor de juiste vervoerder. Labels voor alle vervoerders kunnen direct worden afgedrukt op één universele printer, volgens de specifieke eisen per vervoerder. Informatie tussen uzelf als leverancier, de vervoerder en de klant wordt efficiënt uitgewisseld en u kunt managementrapportages draaien die inzichtelijk maken hoe de prestaties per vervoerder zich verhouden.

 

Het in gebruik nemen van de module is eenvoudig; de Transsmart stamgegevens worden gedownload naar AccountView, de vervoersmethoden voor het vervoersproces worden in AccountView ingesteld en er wordt vastgelegd of het om directe- of batchgewijze verwerking bij Transsmart gaat. Hierna is het systeem al gereed voor gebruik!

 
Kosten
De AccountPlus Transsmart koppeling kost € 79,95 per maand (exclusief implementatiekosten) en kan worden gebruikt vanaf de standaard versie van Transsmart en werkt op basis van AccountView Business Modeller (BM/SDK).

 
Intussen maken verschillende klanten met succes gebruik van de koppeling. Wilt u weten of de Transsmart-oplossing u ook logistiek slagvaardiger kan maken? Neemt u gerust contact met ons op en wij nemen de mogelijkheden met u door. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op www.transsmart.nl.

 

Terug naar overzicht