Visma Software

Naast AccountView leveren wij de online producten van Visma, zoals Visma.net, Advisor, eAccounting en Financial Overview.

Lees meer

 

Basecone voor AccountView

Met Basecone kunt u in een online omgeving digitale of ingescande facturen laten klaarzetten voor verwerking in AccountView. U heeft tevens de beschikking over een online documentarchief.
Lees meer

Optimizers

Optimizers ontwikkelt innovatieve apps en logistieke software. App4Sales is een echt paradepaardje uit hun stal. Deze handige mobiele sales app kunnen wij voor u koppelen.

Lees meer

VKO Software

Staat bekend als automatiseerder van de glasbranche. Voor deze branche is in 1991 het software pakket GBER Order (glasberekening) ontwikkeld.

Lees meer


 
 
 
 
 

Elvy

Al jaren werken onze AccountView klanten met de slimme scan- en herkensoftware van Elvy. Binnenkort kunnen wij ook Elvy op Visma eAccounting aanbieden.

Lees meer

Trifact365

TriFact365 levert de gelijknamige scan- en herken webapplicatie voor digitale factuurverwerking voor AccountView en Visma eAccounting.
Lees meer

 

TAS-tms

TAS-tms, de krachtige administratieve software voor transportbedrijven die gegevens uitwisselt met AccountView.

Lees meer

Pinkweb

Helpt klanten werkprocessen te optimaliseren en is al tien jaar marktleider met het meest gebruikte accountancy klantenportaal, Cliënt Online.

Lees meer


 
 
 
 
 
 
 

OZMO

OZMO biedt cloudtelefonie met een gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te bedienen interface. Onderling chatten, statussen delen en gesprekken opnemen behoren ook tot de mogelijkheden.
Lees meer

WerkbonApp/OutSmart

AccountView koppelt met OutSmart (voorheen WerkbonApp geheten). OutSmart haalt automatisch alle artikelen en debiteuren op uit AccountView, die worden gesynchroniseerd met de mobiele apparaten van alle buitendienstmedewerkers.

Lees meer

Transsmart

De AccountPlus Transsmart koppeling: een geïntegreerde oplossing waarmee vervoerders vanuit AccountView kunnen worden aangestuurd.

Lees meer