Wat is TriFact365 ?

trifact365_logo_wit_lTriFact365 is een scan- en herken webapplicatie voor digitale factuurverwerking voor ondernemers en accountants. Met de cloudapplicatie kunt u inkoopfacturen, bonnetjes en verkoopfacturen uploaden voor verwerking in uw boekhoudsoftware. Dit kan via e-mail, uw smartphone of een portal. Ook is het mogelijk om documenten rechtstreeks via uw website aan te leveren.

Niet alleen digitale, maar ook papieren facturen kunnen worden verwerkt nadat u deze ingescand heeft. Wilt u een stapel papieren facturen in één keer scannen en automatisch laten splitsen voor verwerking? Ook dat kan met TriFact365. En niet alleen in combinatie met AccountView, maar ook met eAccounting.

 

TriFact365 en Visma eAccounting

Visma_eAccountingVerwerkt u uw boekhouding in Visma eAccounting of denkt u erover om met eAccounting te starten? TriFact365 kan gekoppeld worden met Visma eAccounting, zodat inkoopfacturen automatisch verwerkt worden in uw boekhouding. Zowel inkoop- als verkoopfacturen kunnen worden verwerkt en worden meegestuurd naar eAccounting als PDF.

 
Bekijk de Factsheet TriFact365 en eAccounting.

 

Hoe werkt het?

1. U kunt verschillende soorten gescande en digitale documenten uploaden.
2. Documenten worden klaargezet als boekingsvoorstel in AccountView of eAccounting.
3. Desgewenst kunt u facturen laten autoriseren vóór verwerking.
4. Boekingsvoorstellen vult u tot slot aan voor verwerking in uw administratie.

 

Wat kunt u verwachten?

  • Real time verwerking; door TriFact365 verwerkte facturen worden direct bijgewerkt in uw administratie
  • Documenten zijn overal en altijd online beschikbaar
  • Digitaal fiatteren door budgethouders
  • Extra gebruikers zijn gratis en het aantal is onbeperkt
  • Keuze uit variabel of vast abonnement

 

Kosten

Voor het gebruik van TriFact365 betaalt u voor een vast kwartaalabonnement €99,- en €2,50 per maand per administratie (ongeacht hoeveel medewerkers hiervan gebruik maken). U kunt ook kiezen voor een variabel maandabonnement, waarbij u €0,16 per document betaalt en €0,99 per administratie per maand en €0,99 abonnementskosten per maand. Voor de volledige tarifering voor ondernemers verwijzen wij u naar de website van Trifact365.
 

TriFact365 App

Foto’s van bonnetjes of facturen kunnen vanuit de smartphone direct worden geüpload naar TriFact365 middels de app.

 

Functiescheiding en autorisatie

Binnen TriFact365 kunt u zelf gemakkelijk per gebruiker de toegangsrechten voor de administratie(s) instellen met de autorisatiemodule. Voor €2,50 per autorisatiegebruiker kunt u per maand workflows instellen voor het goedkeuren van documenten en blokkeren en vrijgeven van facturen voor betaling.

 
Daarnaast houdt TriFact365 van alle ingeboekte facturen een gestructureerd online archief bij. Binnen dit archief wordt per boekingsstuk de oorspronkelijke PDF en de volledige journaalpost vastgelegd.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over TriFact365 in combinatie met AccountView of  Visma eAccounting? Laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op: