Financieel Manager Jolande Ruitenberg-van den Berg van Braams & Partners: “De financiële administratie loopt erg soepel. We kunnen die met drie parttimers af, terwijl we een organisatie zijn met vijftig medewerkers en onze verschillende activiteiten een verschillende afhandeling vragen. Toen ik in 2006 bij het instituut ging werken, hadden we een online boekhoudpakket waarmee we de inanciële administratie maar niet onder controle kregen.Er waren veel handelingen nodig om zaken voor elkaar te krijgen en de administratie was niet inzichtelijk. Iedereen had er last van. Met AccountView deed alles gewoon wat het moest doen en dat vanaf dag één. Alles sprak voor zich.”

 

Grote professionaliseringsslag
AccountView is voor Braams&Partners een belangrijk sturingsinstrument geworden. “We maken ondertussen ook gebruik van de krachtige rapportagefunctionaliteit van AccountView. Daarmee kunnen we vanuit één scherm controleren, corrigeren en rapportages maken. Dat werkt erg eficiënt. Ook hebben we op ieder willekeurig moment en zoals wij dat willen inzicht in onze cijfers. We kunnen eenvoudig zien of we in de pas lopen met de budgetten
en als dat nodig is tussentijds bijsturen. Tot nu toe hebben we een grote professionaliseringsslag met AccountView gemaakt. We hebben nog geen dag spijt gehad van onze aanschaf”, aldus Ruitenberg-van den Berg.

 

Terug naar overzicht