Optimaliseer uw interne goedkeuringsprocessen

Visma.net Approval is een clouddienst die in combinatie met AccountView Team/Business of Visma.net gebruikt kan worden voor het goedkeuren van documenten in een workflow, zoals het fiatteren van inkoopfacturen.
 
Approval brengt alle documenten die deel uitmaken van een workflow centraal samen. Deze documenten worden in de vorm van taken ter goedkeuring voorgelegd aan de relevante medewerker. Zodra een taak is voltooid, wordt het document automatisch verzonden naar de volgende ontvanger in de door u gedefinieerde workflow. Te allen tijde is inzichtelijk op welke plek in de workflow en bij welke medewerker een taak zich bevindt.

 
Visma.net Approval maakt gebruik van e-mailalerts en herinneringen om gebruikers te informeren over documenten die op goedkeuring wachten. Deze vindt u overzichtelijk gerangschikt in uw takenlijst in Approval. Per taak wordt het desbetreffende document weergegeven dat u kunt bewerken, van opmerkingen kunt voorzien, ter evaluatie kunt voorleggen aan een collega, of simpelweg kunt goedkeuren.

 

De belangrijkste voordelen van Approval:
 • Eenvoudige en inzichtelijke workflow voor het beoordelen van documenten
 • Automatische bewaking van uw goedkeuringsproces
 • Onderweg goedkeuren van documenten via uw smartphone of tablet
 • Integratie met uw boekhouding in AccountView of Visma.net
 • Kunnen delegeren van goedkeuringsrechten, bijvoorbeeld als u op vakantie bent
 •  

  Meer weten?

  Bekijk hier het filmpje over Approval:

  Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

   
  Download hier de factsheet of neem contact met ons op: