AccountView of Visma online?

Online samenwerken met cliënten is bijna niet meer weg te denken. Account Software biedt administratie- en accountantskantoren meerdere mogelijkheden hiervoor. Menig kantoor werkt al jaren naar tevredenheid samen met cliënten binnen een beveiligde AccountView-omgeving , maar tegenwoordig kan ook gekozen worden voor producten uit de Visma online omgeving zoals eAccounting Accountancy en Financial Overview. Deze tools stellen u in staat een meer adviserende rol in te nemen en daarmee uw positie als financieel verlengstuk van de ondernemer te versterken.

 

eAccounting Accountancy en Financial Overview

eAccounting Accountancy is een volledige cloud-oplossing voor urenregistratie, resourceplanning, voortgangsbewaking en declareren voor de accountancybranche. Deze tool ondersteunt bij de optimalisatie van cliëntmanagement en helpt de efficiency en winstgevendheid van uw kantoor te verhogen. Meer over eAccounting Accountancy leest u hier.

 

Visma eAccounting is een complete cloudoplossing voor kleinere ondernemers. Voor slechts €15,- per maand beschikt uw cliënt over een compleet pakket voor boekhouden en factureren. En als extra kan hij met een paar simpele stappen gratis zijn eigen website maken. U kunt hierover meer lezen op de Visma eAccounting pagina.

 

Als accountant kunt u tot slot ‘self service’ voor uw klanten faciliteren door de financiële dashboards van Visma Financial Overview ter beschikking te stellen. Hiermee ziet de ondernemer meteen hoe hij er financieel voor staat. Kijkt u voor meer informatie op de Visma Financial Overview pagina.

 

AccountView online

Werkt u zelf naar tevredenheid met AccountView en wilt u uw klanten hier ook mee laten werken, of bent u voornemens zelf AccountView aan te schaffen? Door uw software in ons groene datacenter te plaatsen kunt u AccountView altijd en overal gebruiken. Zo kunt u ook op locatie bij uw cliënt de administratie voeren. Wij regelen de dagelijkse back-up en zorgen dat u altijd over de nieuwste versie van de software beschikt. Zo kunt u zicht richten op uw eigen kantoor en op uw cliënten!

 

Online oplossingen voor uw cliënt met AccountView

Wanneer u zelf beschikking heeft over de benodigde functionaliteit in AccountView, kunt u uw cliënten verschillende (online) oplossingen bieden. Naast een zelfstandige AccountView licentie voor uw cliënt, waarin u meekijkt  en meewerkt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Visma Teleboekhouden.
Cliënten kunnen met Teleboekhouden hun eigen boekingen maken en men houdt zelf inzicht in de financiële situatie.