Altijd correct factureren

Opdrachtgevers binnen de ingenieursbranche verwachten steeds vaker vaste en scherpere prijzen. Hierdoor komen de marges onder druk te staan en wordt financiële grip op projecten des te belangrijker. Correcte kostenprognoses voor elke fase van elk project en waar mogelijk gebaseerd op historische gegevens uit de praktijk worden onmisbaar om een goed bedrijfsresultaat te kunnen blijven behalen.
 
De flexibiliteit om op aanvraag van de opdrachtgever wijzigingen binnen het project door te kunnen voeren en het correct kunnen factureren van deze aanpassingen op basis van nacalculatie is onmisbaar. AccountView biedt niet alleen een duidelijk overzicht van te factureren bedragen conform offerte en het bijkomende meerwerk, maar zorgt ook voor de correcte doorbelasting van uren van zowel vaste als ingehuurde medewerkers . Voor uitgebreid beheer van uren en personeelskosten is er daarnaast de AccountView HRM- en salarisoplossing.

 

Projectleiders willen op ieder moment verzekerd zijn van correcte projectbegrotingen en inzicht kosten en marges. Een snelle en juiste facturatie, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever met een factuur op maat hoort daar ook bij. Met AccountView heeft u niet alleen op efficiënte wijze grip op alle financiële facetten van elk project, u beschikt ook op ieder moment over de juiste financiële rapportages en uitgebreide mogelijkheden voor projectbewaking. Managementrapportages kunnen vanuit meerdere invalshoeken eenvoudig gecreëerd worden om een helder beeld te geven van de bijdrage van elk project aan de bottom line.

 
Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op: